Partyservice in StijlPartyservice in Stijl
Back Back Catering

Partyservice in Stijl

  • Griekenweg 19A
    5342 PX Oss

    Tel: 0650 631 947

  • Partyservice in Stijl

Ga naar de website

Met de kennis en elegantie van een sommelier, de kunde en het compositievermogen van een chef-kok, de gulle lach van een gastheer of gastvrouw maar vooral met het hart van een betrokken mens, lopen wij warm om de ovens op de juiste temperatuur te krijgen, de flessen op de juiste temperatuur te houden en het bestek glanzend en stralend te laten schitteren. Onze neus voor verse ingrediënten, ons gevoel voor stijl en onze pure sensatie voor kwaliteit maken smaken. En ja, als geen ander proeven wij dat die smaken enorm kunnen verschillen.

Vandaar dat u uw wensen in geheel eigen stijl op ons bordje mag leggen waarna wij een passend menu zullen samenstellen. Wij zorgen ervoor dat onder andere uw zakelijke bijeenkomst, uw kostelijke event of uw prachtig privéfeest stijlvol in de smaak valt bij u en uw gasten. Dat is onze verplichting, dat is onze stijl en daar mag u ons op afrekenen.

Met stijlvolle groeten,

team  Partyservice in stijl

Onder onze glazen cloche vindt u ons team: een keur aan fanatieke stijlfiguren die het u enkel en alleen naar de zin willen maken, met plezier! Onze diepgewortelde en met de paplepel ingegoten ervaring, ooit ambachtelijk gerijpt in vaten en gegroeid in vezels is en blijft de basis voor aandacht en zorg in stijl.

Neem contact op met Partyservice in Stijl

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Partyservice in Stijl zal z.s.m. contact met u opnemen.