Feestelijk sitdowndinerFeestelijk sitdowndiner
Back Back Catering

The Food Line-up

 • Danzigerkade 225B
  1013 AR Amsterdam

  Tel: 020 261 5235

 • Logo The Food Line-up

In het kort

 • Vanaf 50 tot 25.000+ gasten
 • Eerste cateraar van Europa met B-corp certificatie
 • Duurzaam DNA
 • Van kop tot staart geregeld
 • Geniaal lekker gemaakt door ons netwerk van 100+ chefs

Ga naar de website

Wij zijn The Food Line-up

Een full service, creatief en baanbrekend cateringbedrijf uit Amsterdam. Het is onze missie om jou beter eten te laten ontdekken en dát doen wij op zakelijke en grootschalige events: van een knallend bedrijfsfeest, inspirerend congres, (walking)diner tot elk ander zakelijk event. 

 Geniaal lekker

Beter eten is voor ons pas beter als het beter voor de wereld, beter in smaak en beter geregeld is. Of ’t nou om een foodtruck, een groot congres of verfijnd vijfgangendiner gaat. Of je nou 50 of 25.000 gasten samenbrengt. Wij regelen het van kop tot staart. Ons enthousiaste team denkt met jou mee in een creatief concept waar jouw gasten lang over napraten. Een volledige line-up met een geniaal lekker menu op maat volgens de principes van slow food, het verzorgen van een compleet drankenarrangement met een prijswinnend bakkie koffie tot duurzame wijnen en een goed geregelde service.

Onze chefs

Wij pakken de catering net even anders aan. Wij werken met een uniek netwerk van ruim 100 zelfstandige chefs, smaakmakers en food pioniers. Daardoor kunnen wij ons aanbod voortdurend op maat afwisselen door telkens een andere combinatie van keukens aan te bieden. Daarbij heeft deze flexibele opstelling maakt dat wij met een klein aantal vaste medewerkers grote evenementen kunnen cateren. 

Voor een menu op maat zoekt ons team van doorgewinterde foodies onophoudelijk naar de beste gerechten. Of het nou een Napolitaanse pizza, regeneratief fastfood of een verfijnd gerecht van die aanstormende chef is. Menu's hebben altijd een duurzaam en/of lokaal DNA. En mede dankzij die visie ontvingen we als eerste cateraar in Europa het ‘B Corp’-certificaat.

Beter eten, beter voor de wereld 

Als eerste cateraar van Europa hebben wij het B corp certificaat: een keurmerk dat wordt toegekend aan bedrijven zoals Patagonia en Too Good To Go die zich onderscheiden op het gebied van sociaal en duurzaam ondernemerschap. Dit sluit volledig aan bij onze missie: mensen beter eten te laten ontdekken. Duurzaamheid zit in ons DNA en zie je terug in onze concepten, menu’s, het inkoopbeleid en op jouw event. Lees hier meer over onze B-corp keurmerk. 

Locaties

Wij zijn een preferred partner voor de locaties:

Wil je meer inspiratie? Neem een kijkje bij onze cases of lees onze blog.  

Neem contact op met The Food Line-up

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van The Food Line-up zal z.s.m. contact met u opnemen.