Catering LokaalCatering Lokaal
Back Back Catering

Catering Lokaal

 • Symfonielaan 1
  3438 EW Nieuwegein

  Tel: 085 27 37 900

 • Catering Lokaal

In het kort

 • Lokaal
 • Creatief
 • Authenticiteit / ambacht
 • 95% hitratio
 • Aandacht

Ga naar de website

Dat lokaal dé trend van het moment is, is wel duidelijk. Passie en ambacht zijn weer helemaal terug. De tijd van grote anonieme events blijkt definitief achter ons te liggen.
Catering Lokaal voegt daar MVO en duurzaamheid aan toe én ontzorgt daarbij ook nog eens volledig. Dat blijkt voor heel veel klanten de ideale mix.

Mooie eerlijke producten verkopen zichzelf, weten we inmiddels bij Catering Lokaal. Met deze eenvoudige en doeltreffende formule veroveren wij als kersverse cateraar de markt. Catering Lokaal brengt lokale smaakmakers bij elkaar. Die worden vervolgens uitgedaagd om hun smaakvolste producten te selecteren. Daarmee wordt een compleet menu samengesteld, waarbij de items elkaar qua smaak en kwaliteit ook nog eens overtreffen.

Bij Catering Lokaal merken we steeds meer dat de tijd voorbij is dat een organisator een trailer met kant-en-klare maaltijden aan laat rukken voor een evenement. Het is ongelooflijk en hartverwarmend hoe gepassioneerd de lokale smaakmakers met hun vak bezig zijn. Een bezoekje mondt maar al te vaak uit in een overweldigende smaakexplosie waarbij de eenheidsworst ver te zoeken is.

Catering Lokaal zet de lokale ondernemer in het zonnetje. Voorwaarde daarbij is wel, dat de ondernemer zelf meekomt naar het evenement. De gasten willen zijn passie zien. Daar krijgt hij van ons een podium voor. Je kunt dat zien als een vorm van joint promotion, waarbij de ondernemers elkaar versterken en laten zien én proeven wat ze kunnen. Als opdrachtgever kun je met die boodschap gerust naar buiten komen.

Zie hieronder hoe Catering Lokaal werkt in één minuut:

Neem contact op met Catering Lokaal

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Catering Lokaal zal z.s.m. contact met u opnemen.