Bizon EventsBizon Events
Back Back Online events

Bizon Events

 • Meelfabriekplein 1
  2312 LK Leiden

  Tel: 071-750 3184

 • Bizon Event bedrijfsuitjes

In het kort

 • No Nonsense
 • Altijd één aanspreekpunt
 • Ontzorgen
 • Snel uw offerte ontvangen

Ga naar de website

No Nonsense

In ons dagelijks leven verzorgen wij diverse programma’s, uitjes en events voor onze klanten, veel lekker buiten. Dát is iets wat we het allerliefst doen; onze gasten een leuke tijd geven, even weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op je gezicht toveren!

Bizon Events is een no-nonsense organisatiebureau voor zakelijke evenementen, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, teamuitjes, personeelsdagen en bedrijfsevenementen. Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere organisatiebureaus door onze no-nonsense, creatieve en sportieve insteek. Want sportief leent zich uitstekend voor diverse doeleinden; of u nu een bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje, vergadering of een relatiedag aan het organiseren bent; een sportief element in een programma verwerken is de bindende én ontspannende factor! Bizon Events is al ruim 33 jaar (!) actief op diverse locaties in Nederland en de Belgische Ardennen!

Wij claimen niet dat we overal goed in zijn…. Wij steken onze tijd en energie in programma’s waar we echt goed in zijn, waarin we kunnen uitblinken, zodat we voor onze klanten het beste resultaat kunnen behalen. We starten dus ook altijd vanuit uw doel, wat wilt u bereikt hebben na dit uitje. Elkaar beter leren kennen, betere samenwerking, betrokkenheid van de collega’s bij het bedrijf verhogen, binding van het team, etc.. En van daaruit gaan we samen bouwen.

 • Teamuitje Leiden BizonSloep
  Teamuitje Leiden BizonSloep
 • Bedrijfsuitje Ardennen Bizon Events
  Bedrijfsuitje Ardennen Bizon Events
 • AutoRally bedrijfsuitje Bizon Events
  AutoRally bedrijfsuitje Bizon Events
 • Personeelsuitje Friesland Bizon Events
  Personeelsuitje Friesland Bizon Events
 • EscapeGame Bizon Events
  EscapeGame Bizon Events
 • Bedrijfsuitje Personeelsuitje Bizon Events
  Bedrijfsuitje Personeelsuitje Bizon Events

Om aan deze focus invulling te geven beperken wij ons tot uitvoering in 3 gebieden die voor ons Bizon’der zijn.

1. Bedrijfsuitjes Leiden, Kagerplassen en omgeving

Met ons kantoor centraal gelegen in Leiden verzorgen wij uiteenlopende en Bizon’dere personeelsuitjes, bedrijfsuitjes etc. in de regio Randstad incl. het bijbehorende “Groene Hart”.

2. Bedrijfsuitjes in de Ardennen

Hiernaast is Bizon Events actief in de Belgische Ardennen waar we de meest fantastische, leuke, aparte, niet alledaagse en Bizon’dere locaties kennen. Met ruim 33 jaar ervaring kunt u met recht spreken van dé specialist voor bedrijfsevenementen en bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen!

3. Bedrijfsuitjes in Friesland, Grou en omgeving

Aangezien Friesland een speciaal plekje heeft in ons hart, zijn wij ook sterk aanwezig met onze programma’s op de Friese Wateren en het prachtige friese landschap. We zijn erg gecharmeerd van Grou en omgeving; enerzijds omdat het een supermooi waterrijk gebied is; anderzijds omdat hier uitstekende horeca-mogelijkheden zijn om uw bedrijfsevent vorm te geven.

Neem contact op met Bizon Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bizon Events zal z.s.m. contact met u opnemen.