Back Back Locaties

Het West-Indisch Huis

  • Herenmarkt 99
    1013 EC Amsterdam

    Tel: 020 625 7528

  • Het West-Indisch Huis
Ga naar de website

Dit statige pand uit 1617 is gelegen in het hartje van Amsterdam aan de Haarlemmerstraat. Het Huis dankt haar naam aan de tijd dat de West-Indische Compagnie er haar hoofdkwartier had, tussen 1623 en 1647. In één van zalen namen de Heren Negentien het besluit het fort Nieuw Amsterdam te bouwen, dat zou uitgroeien tot het huidige New York. Het standbeeld van de Gouverneur Generaal van deze post, Peter Stuyvesant, siert vandaag de dag nog de sfeervolle binnenplaats van het gebouw.

Het Huis vormt met haar besloten binnenplaats, vier stijlvolle imposante zalen en authentieke uitstraling het ideale decor voor de meest uiteenlopende evenementen. De binnenplaats is uniek; ondanks dat Het Huis midden in Amsterdam ligt, zult u de rust en stilte ervaren zodra u de poortingang aan de Herenmarkt binnen komt. Het West-Indisch Huis heeft een eigen huiscateraar: ‘a matter of TASTE'. Een full-service partycateraar met jarenlange kennis van de evenementen branche.

Wat ook de gelegenheid zal zijn, een presentatie van uw bedrijf, een vergadering, een spetterende feestavond, een intiem diner of uw huwelijksfestiviteiten, uw keuze voor dit prachtige karakteristiek plekje in de Amsterdamse binnenstad is in elk geval een juiste!

Neem contact op met Het West-Indisch Huis

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Het West-Indisch Huis zal z.s.m. contact met u opnemen.