Lemon BreezeLemon Breeze
Back Back Online events

Wolterinck Event Decoration

  • Everdenberg 6
    4941 VS Oosterhout

    Tel: 0162 692 320

  • Wolterinck Event Decoration

In het kort

  • Natuurlijke mooimakers
  • Persoonlijke aanpak
  • Klein creatief-team
  • Service en aandacht

Ga naar de website
Natuurlijke mooimakers
 
 
Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie belevenissen. Voor u en uw gasten. Met een team van gedreven mensen doen we er alles aan mensen te verrassen en te verblijden. 

Mooie dingen maken

Sfeer creëren op uw event doen we op veel manieren. Wat ons anders maakt dan anderen is onze groene invalshoek. Met een passie voor bloemen en roots in ambacht en creatief handwerk, brengen wij sfeer in de ruimte met natuurlijke materialen.

De kracht van samenwerking

Mooie dingen maken doen we niet alleen. Door de intensieve samenwerking met Fraai Projecten, komen onze bloemdecoraties nog beter tot zijn recht. Opererend vanuit dezelfde locatie en met korte communicatielijnen zijn wij in staat onze bloem en groendecoraties naadloos aan te laten sluiten bij het decor en meubilair van Fraai Projecten.
 
U profiteert van het brede aanbod en besteedt het totale pakket uit, terwijl u tegelijkertijd de voordelen van een totaalaankleding ervaart. Dat is de kracht van onze samenwerking.

Beleving

Kortom, bij elk evenement wilt u dat uw gasten zich bij binnenkomst meteen goed voelen. Ze moeten bij het binnenstappen van de
ruimte direct een wow-gevoel krijgen. En precies dát is waar wij voor zorgen. Noem het sfeer, decoratie, styling, inrichting of aankleding. Eigenlijk vinden wij de exacte term niet zo belangrijk. Zolang u het maar beleeft!

Neem contact op met Wolterinck Event Decoration

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Wolterinck Event Decoration zal z.s.m. contact met u opnemen.