Back Back Locaties

VoltFactory

  • Groenstraat 139-391
    5021 LL Tilburg

    Tel: 013 542 4799

  • VoltFactory
Ga naar de website
Voltfactory
Als u zoekt op evenementenlocaties dan komt u al gauw de standaard locaties tegen, voorzien van witte muren, een systeemplafond, ingebouwde spotjes, wellicht een airco en tapijttegels. Tja, dat hadden we al even gehad, toch? Tijd voor iets nieuws!

Voltfactory
De Voltfactory is de evenementenhal van Tilburg. Het voormalig Philipscomplex verscholen in de Groenstraat in Tilburg heeft z'n industriële charmes behouden en geeft ieder event een special touch, niet te evenaren door eender welke andere ruimte. Omgeven door oude ramen, stalen balken, een hoog plafond en betonnen vloer, waant u zich een halve eeuw terug in de glorietijd van de kooldraadlamp, de eerste elektrische wasmachine en zwart-wit TV. Het is de ambiance waar iedere productpresentatie kleur krijgt, iedere vergadering impact heeft en ieder feest nooit meer van je netvlies wordt gewist.
Maar laat u niet misleiden door de retro-stijl; deze toplocatie biedt de modernste faciliteiten die ieder gewenst evenement naar een hoger niveau kan tillen. Of het nu de lichtshow is, behorende bij de live muziek van uw rockband naar keuze, de glamoureuze verlichting van uw dansfeest, of de spots gericht op de catwalk; het wordt uw feestje. Lasershow? Dineren of Live Cooking? Talentenjacht of modeshow? Diverse podia opstellen? De nieuwste chip presenteren, ingebouwd in de eerste electrische Maserati Quatroporte? Als u het komt brengen, zetten wij het binnen!

Groot
De Voltfactory heeft ruimte genoeg voor maar liefst 1000m2 indoor (gelijkvloers) evenementen terrein. Ook is het 800 m2 omheinde buitenterrein in te zetten. Doordat de zaal flexibel is in zijn opstelling is deze voor iedere groep en event geschikt, een gezellig feest of een zakelijke meeting.

Open visie
Van ons mag alles, uiteraard kunt u voor een format van ons kiezen maar mocht u zelf een idee hebben kunnen wij hier samen invulling aan geven. Naast ons is De Voltage te vinden, hier kunt u terecht voor maar liefst 20 actieve indoor activeiten, allen in zeer sfeervol thematisch ingerichte ruimten.  Voor gezelschappen tot 2000 personen bieden wij dus alles onder 1 dak.

Compleet
De zaal is standaard ruim voorzien van  faciliteiten. Een all-inn concept, bar, podia en toiletvoorzieningen zijn aanwezig maar ook wordt u een compleet lichtplan om sfeer te brengen in de zaal aangeboden. Fine tuning is het enige waar wij ons nog mee moeten bezig houden om voor u het perfecte maatwerk te bieden. Catering en aanvullende techniek wordt samen met u bepaald. Wij hebben zelf een groot assortiment aan middelen en wij werken samen met diverse partners.

Wat is er mogelijk in de Voltfactory?
Bedrijfs Feesten/evenementen Tot 1500 personen (Tot 2000 i.c.m. activiteiten)
Congressen 800 zitplaatsen
Beurzen 1000m2 (indoor) + 800m2 (outdoor)
Productpresentatie 1000m2 (indoor) + 800m2 (outdoor)
De zaal is flexibel in zijn opstelling

Locatie
De Voltfactory  is gelegen in het centrum van de Benelux, in het Brabantse Tilburg. Goed bereikbaar vanaf de snelweg A58. 

Neem contact op met VoltFactory

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van VoltFactory zal z.s.m. contact met u opnemen.