Ruimte voor ontmoeting op elk niveau Ruimte voor ontmoeting op elk niveau
Back Back Locaties

Kompastoren

 • Industrieweg 6
  3641 RM Mijdrecht

  Tel: 085 0075520

 • Ruimte voor ontmoeting op elk niveau

In het kort

 • Unieke industriële vergaderlocatie in Watertoren (max 25 pers)
 • Centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht (10 min vanaf de A2)
 • Gratis parkeren op 200 meter
 • Meerdere ruimtes te huur, stijlvol ingericht of juist leeg
 • Samenwerking met creatieve lokale cateraar

Ga naar de website

Midden in het Groene Hart, halverwege Amsterdam en Utrecht op 10 auto minuten van de A2 ligt de voormalige Watertoren van Mijdrecht. Deze industriële vergaderlocatie is geschikt voor ontmoeting op elk niveau. Vergaderingen, productpresentaties, trainingen met de meest up to date faciliteiten in een inspirerende omgeving op 41meter hoogte en met uitzicht op de Dom en de Dam. 

De inrichting van de Kompastoren nodigt je uit om de watertoren te verkennen, met de lift of met de trap! Laat je inspireren door de creatieve inrichting van dit bijna 100 jaar oude gebouw. Met vijf compartimenten over twaalf verdiepingen biedt de Kompastoren in Mijdrecht ruimte voor ontmoeting. Je kunt er vergaderen, trainen, werken of in een bijzondere setting bijeenkomen met wie en voor welke gelegenheid jij dat wenst.

 

 • Compartiment Torenkamer - Room with a view - vergaderen, trainen & presenteren (max 25 pers)
  Compartiment Torenkamer - Room with a view - vergaderen, trainen & presenteren (max 25 pers)
 • Compartiment Torenkamer - breakout room op de vide
  Compartiment Torenkamer - breakout room op de vide
 • Compartiment Torenkamer
  Compartiment Torenkamer - ontvangst en lunchruimte met goed geoutilleerde keuken
 • Lunch - samenwerking met lokale creatieve cateraar
  Lunch - samenwerking met lokale creatieve cateraar
 • Compartiment Lekvloer
  Compartiment Lekvloer - vergaderen, trainen, coachen (max 6 pers)
 • Compartiment Lekvloer - vergaderen, trainen, coachen (max 6 pers)
  Compartiment Lekvloer - vergaderen, trainen, coachen (max 6 pers)
 • Kompascafe - ontvangstruimte en flexwerk plek
  Kompascafe - aan het einde van de dag gezellige borrel?
 • Studio ruimte
  Studio ruimte - fotoshoots, film/televiesieopnames
 • Studio ruimte
  Studio ruimte - fotoshoots, film/televiesieopnames
 • Welkom in de Kompastoren
  Kompastoren - Bijeenkomen in bijzondere setting met wie en voor welke gelegenheid jij wenst!

De voormalige watertoren, nu Kompastoren, in Mijdrecht werd in 1937 gebouwd en zorgde voor schoon drinkwater in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. Yourick Fokker van RAAK Ontwikkeling, initiatiefnemer en rasechte Mijdrechter is sinds 2008 betrokken bij het herbestemmingstraject van de Kompastoren. Als verbindingsregisseur en projectontwikkelaar had hij een droom. De Kompastoren geschikt maken voor ontmoeting. Bijna vijftien jaar later is het zover. Een sterk staaltje doorzettingsvermogen en inspiratiebron voor menig ondernemer met dromen en doelen.

In de top van de voormalige watertoren op vierendertig meter hoogte, vind je het compartiment Torenkamer. Deze ruimte bestaat uit drie verschillende lagen die in semi-open verbinding met elkaar staan. Boek je dit compartiment voor je meeting dan heb je alle drie de ruimtes exclusief voor jouw groep beschikbaar. De loft, voor meetings met het mooiste uitzicht en de plek waar je je snel thuis voelt. De entresol, voor jouw creatieve break-outs. De woonkeuken voor een informele start en gezellige lunchplek.

Deze industriële vergader- trainings of coachingruimte gevestigd in de voormalige Lekvloer van de watertoren is bijzonder geschikt voor echt kleine groepen. De karakteristieke originele elementen zoals de pompinstallatie en het kenmerkende balkon zorgen voor een unieke sfeer. Je kunt hier vergaderen aan de tafel, loungen in de zithoek en staand brainstormen. Er is een kleine keukenpantry voor tijdens je meeting, maar voor het eerste kopje koffie, de lunch en de afsluitende borrel heten we je welkom in het Kompascafé op de begane grond.

De Lekvloer van deze industriële vergader- trainings of coachingruimte in de voormalige watertoren is bijzonder geschikt voor echt kleine groepen. De karakteristieke originele elementen zoals de pompinstallatie en het kenmerkende balkon zorgen voor een unieke sfeer. Je kunt hier vergaderen aan de tafel, loungen in de zithoek en staand brainstormen. Er is een kleine keukenpantry voor tijdens je meeting, maar voor het eerste kopje koffie, de lunch en de afsluitende borrel heten we je welkom in het Kompascafé op de begane grond.

Lege ruimtes op 1e en 2e verdieping voor fotoshoots, film-/televisieproducties. De Kompastoren is echt een fotogenieke industriële locatie met authentieke bijzondere elementen. We hebben twee compartimenten, studio I en studio II (met in totaal vier verdiepingen die in semi open verbinding staan) leeg staan voor pop-up projecten, productpresentaties, fotoshoots op maat of film-/ televisieproducties. Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging en offerte op maat. Zoek je een locatie met een prachtige lichtinval en stijlvol ingerichte ruimtes? Dan zijn het Kompascafé, de Lekvloer of de Torenkamer een optie.

Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging en offerte op maat.

Neem contact op met Kompastoren

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Kompastoren zal z.s.m. contact met u opnemen.