Back Back Catering

Grand Catering

  • Berkelse Poort 147
   2651 JX Berkel en Rodenrijs

   Tel: 010 890 0949


  Ga naar de website
  Eten en drinken zijn bepalend bij alle ups en downs van het leven. Of het nu gaat om een smaakvol ontbijt met het voltallige personeel in uw fabriekshal, een feestelijke champagnetoost op succes met trouwe klanten of een trendy sharing dinner met honderden branchegenoten.
   
  Sinds 1989 organiseert Grand Catering bijeenkomsten, congressen, beurzen en evenementen, op smaakvolle, verantwoorde, hedendaagse en betaalbare wijze. En dat zo duurzaam en biologisch mogelijk met eerlijke producten van het land. Dat is Grand Catering, grossier in herinneringen.
   
  Grand Catering maakt sinds 1 april 2015 deel uit van 360FOODEVENTS.
   
  In 360FOODEVENTS is 130 jaar ervaring gebundeld van drie gerenommeerde organisaties: Grand Catering, Taat & de Regt en Verhaaf.
   
  360FOODEVENTS
  Natuurlijk kun je ook als cateraar ergens voor staan. Voor duurzaamheid, voor gastvrijheid en dienstbaarheid. Je kunt trots zijn op je producten, je mensen, je concept. Je kunt de waarde onderstrepen van al het levende, van biologisch en het belang om zo min mogelijk te verspillen. Er is maar een aarde waar we van eten en drinken, zeg maar.
   
  Maar 360FOODEVENTS doet dat alles liever niet met grote trom. Goed doe je onder een straatlantaarn, rond middernacht, op een maandagavond. Niet pas als de schijnwerper op je handelen staat. Zo kijken wij daarnaar. Dat betekent dat onze mensen carpoolen naar werklocaties. Wat heet: zelfs ons eten carpoolt. We vervoeren alles liefst in zo min mogelijk vrachten, in zo klein mogelijke wagens of over zo klein mogelijke afstanden. Dat is leven waar je voor staat. En nog kosten efficiënt ook.
   
  Principes zijn mooi, als ze de kwaliteit en het genot – noem het de beleving - maar niet in de weg zitten. Dat is ook de realiteit. 360FOODEVENTS slaagt daar dagelijks in. Met evenementen waar veelvuldig en uitgebreid over gesproken wordt, en principes die op de achtergrond,  en soms in stilte, diep verankerd zijn. Zo werken wij in het klein en groot aan een betere wereld.
   
  Wij zijn 360FOODEVENTS
   
   

  Neem contact op met Grand Catering

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Grand Catering zal z.s.m. contact met u opnemen.