Stuur Chauffeurs Stuur Chauffeurs
Back Back Vervoer en verkeer

Stuur Chauffeurs

  • Industrieweg 110
    2651 BD Berkel en Rodenrijs

    Tel: 010 307 4525

  • Stuur Chauffeurs

In het kort

  • Stuur Chauffeurs garandeert een ervaring van de hoogste kwaliteit en professionaliteit
  • Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer

Ga naar de website

Meesters van de Mobiliteit

Een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw zakelijk vervoer, dat is Stuur Chauffeurs. Wij brengen u met één van onze 150 gekwalificeerde chauffeurs veilig en ontspannen naar uw zakelijke afspraak. Met uw eigen auto of in één van onze luxe auto's.

Vervoer op evenementen

U organiseert een evenement met veel genodigden. Vervoer en parkeren vragen hierbij om georganiseerd te worden. Wij helpen u graag het eerste contact met uw gasten goed te verzorgen. Zo kunt u denken aan het ophalen van uw spreker op het vliegveld en het vervoer van uw gasten van en naar de evenement locatie.
Stuur Chauffeurs biedt onder andere oplossingen als valet parking, parkeerbegeleiding en shuttle service. Zij dragen allen bij aan een gastvrije service en uitstraling van uw evenement, beurs of feest.

Groepsvervoer

Groepsvervoer van uw zakelijk gezelschap is gemakkelijk geregeld bij Stuur Chauffeurs. Bijvoorbeeld als u een bedrijfsuitje of feest heeft, of een andere gelegenheid waar u met een groot gezelschap wordt verwacht. Naast gemak is reizen in groepsverband milieubewust.
Bij Stuur Chauffeurs huurt u voor groepen vanaf 6 personen een luxe minibus of touringcar. Door onze ruime beschikking aan bussen verzorgen wij moeiteloos het vervoer van groepen tot 6000 personen.

Mobiliteit op maat

Voor specifieke wensen maken wij een plan op maat. Wij gaan graag in gesprek om te zorgen voor de ideale ervaring. Neem gerust contact op en we nemen alle mogelijkheden door om uw vervoer zo veilig en efficiënt mogelijk te maken.
Bel ons direct op 010 30 74 525 of stuur ons een e-mail.

Neem contact op met Stuur Chauffeurs

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Stuur Chauffeurs zal z.s.m. contact met u opnemen.