Hete Peper CateringHete Peper Catering
Back Back Evenementenbureaus

Hete Peper Catering

  • Grasweg 41 M
    1031 HW Amsterdam

    Tel: 020 682 0012

  • Hete Peper Catering

Ga naar de website

Lekker eten en drinken laat niemand onberoerd. Wanneer uw gasten genieten, versterkt dat hun ervaring van het moment. Een feest of evenement is dus een krachtig communicatiemiddel met veel mogelijkheden. Sinds 2002 onderscheidt HetePeper zich door bijzondere gerechten, stijlvolle bediening en een effectieve vertaling van opdracht naar uitvoering.

Wij serveren smakelijke wijnen, verfrissende bites en verrassende spijzen op iedere gewenste locatie. Kwaliteit en versheid staan bij ons centraal. De ingrediënten en delicatessen die wij gebruiken komen rechtstreeks van geselecteerde leveranciers en speciaalzaken uit heel Nederland. Het effect: uw gasten vertrekken altijd met een glimlach rond de mond.

HetePeper is een event- en partycateraar die vanaf zijn ontstaan in 2002 stormachtig is gegroeid. Wij richten ons voornamelijk op de complete verzorging van (middel)grote private en business events en huwelijken.

Onze kracht ligt in de effectieve combinatie van verrassende, maar toch ook klassieke gerechten, de kwaliteit van onze ingrediënten en de frisheid waarmee wij ons aan de gasten presenteren. 

Daarbij laten wij ons leiden door een simpel principe: wij selecteren zowel onze producten als ons personeel met grote zorgvuldigheid. Dit vertaalt zich in creatieve en originele menu's waar nog lang over gepraat wordt. Maar ook eenvoudige of traditionele gerechten zorgen voor uitbundige reacties omdat ze puur en vernieuwend zijn uitgevoerd.

Hetepeper biedt complete oplossingen voor uw event. Wij zorgen voor een professionele en strak georganiseerde uitvoering achter de schermen en een persoonlijke en open presentatie naar uw gasten. 

Na een grondige inventarisatie van uw wensen komen wij met een voorstel dat vervolgens uitgewerkt wordt tot een volledig draaiboek voor het event. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

We vertellen graag alles over onze Extra Bite, dus neem gerust even contact met ons op.
Tel: 020 682 0012 - info@hetepeper.nl - hetepeper.nl

 

Neem contact op met Hete Peper Catering

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hete Peper Catering zal z.s.m. contact met u opnemen.