FON EventsFON Events
Back Back Evenementenbureaus

FON Events

  • Postbus 5140
    6802 EC Arnhem

    Tel: 026 202 4020


Ga naar de website

FON Events verzorgt al meer dan twintig jaar events in alle soorten en maten. Van privéfeesten tot events voor bedrijven, instellingen en organisaties. Groot of klein, high end of recht toe rechtaan. In binnen- en buitenland. U kunt de organisatie van een event, inclusief voorbereiding, concept en uitvoering, met een gerust hart uitbesteden aan FON Events. Wij regelen alles voor u tot in de kleinste details. Onze organisatie kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak met korte lijnen, maar één ding staat voorop: kwaliteit. Voor een goede en blijvende indruk. 

Onze werkwijze laat zich samenvatten in één woord: de one-stop-shop principe. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk om zo optimaal mogelijk in te spelen op uw wensen. Voor elk evenement stellen wij een team samen van specialisten, die het beste passen bij het project. Betrokken en gepassioneerde medewerkers, die voor het ultieme resultaat gaan. Indien nodig, huren we externe expertise in. We hebben korte lijnen met een reeks betrouwbare partners op het gebied van food, entertainment, creatieve concepting, communicatie, et cetera. Daardoor kunnen wij een totaalproduct leveren en u geheel ontzorgen.

FON Events maakt het u graag gemakkelijk. Wij zorgen voor korte lijnen, een optimale communicatie, permanente kwaliteitsbewaking en een gunstige prijsstelling. Wellicht organiseert u uw evenement voor een deel zelf en zoekt u advies en ondersteuning van een professionele eventpartner. Ook dan staan we met hetzelfde enthousiasme en beleving voor u klaar! 

FON Events heeft events verzorgd voor onder meer Bostik, gemeente Overbetuwe, Heinz, KlokGroep, Niesta Dakwerken, Philips, Shell, Solar en Vitens.

  • FON Events
    FON Events

Neem contact op met FON Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van FON Events zal z.s.m. contact met u opnemen.