Back Back Evenementenbureaus

RTL Live Entertainment

  • Sumatralaan 45
   1217 GP Hilversum

   Tel: 035 711 4234

  Ga naar de website
  RTL Live Entertainment bedenkt, creëert en organiseert events, concerten en shows zoals GRAND, Let’s Dance, GABBERS, Dinnershow Pandora. The Christmas Show en Musicals in Concert. Naast publieksevenementen en het doorvertalen van TV formats in events, produceert RTL Live Entertainment in de eigen evenementenlocatie Studio 21 ook bijna honderd zakelijke evenementen per jaar.

  Unieke events
  RTL Live Entertainment is een full-service evenementenbureau gespecialiseerd in het vertalen van jouw boodschap naar een communicatief live event. Al ruim 30 jaar bedenkt en realiseert RTL Live Entertainment voor vele merken het perfecte personeelsfeest, productintroductie, beurs, award show, concert, theateruitvoering of televisieprogramma. Thuis in Studio21, of op elke andere locatie in binnen- en buitenland.

  Een onvergetelijk avondje uit met Dinnershow Pandora
  RTL Live Entertainment is de bedenker en maker van de Dinnershow Pandora. De show neemt je mee in een avontuur vol passie, verleiding en spanning. Miss Pandora kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en opent Pandora’s Box, die een onuitputbare bron is van onvergetelijke verrassingen die de avond tot een sensationele showbelevenis maken. Meer informatie over deze complete avond uit vind je op: www.dinnershow.nl

  Onze werkwijze
  Door de combinatie van creativiteit, flexibiliteit, excellente uitvoering en oog voor detail wordt elk event tot in de perfectie uitgevoerd. We hebben alles in huis om een creatieve vertaling te maken van jouw merk of marketingvisie naar een spectaculair event. Voor elke opdrachtgever, groot of klein, maakt RTL Live Entertainment een belevenis op maat. Dat doen we al 30 jaar met veel plezier en enthousiasme. Bovendien zijn er extra commerciële en creatieve mogelijkheden dankzij de band tussen RTL Live Entertainment en RTL Nederland, die we op verzoek graag voor je inzetten.

  Waarom RTL Live Entertainment?
  - 30 jaar event ervaring
  - Onderdeel RTL Nederland
  - Creatieve denktank
  - Verassende event-concepten
  - Eventbureau in het hart van de entertainmentindustrie
  - Full service van A tot Z
  - Inzetbaar op externe locaties
  - Beschikbaarheid van eigen locatie Studio21

  Sjoerd van Schooten, Directeur RTL Live Entertainment: 'De wil om het onmogelijke mogelijk te maken, is de kern van wat wij doen. Daar gaan we ver in en gelukkig hebben we zoveel vakmanschap in huis dat we elke wens of droom van onze klanten kunnen verwezenlijken. Elk event moet uniek en onvergetelijk zijn.'

  RTL Live Entertainment: let’s create something unforgettable
  Neem contact met ons op voor boekingen of meer informatie: studio21@rtl.nl of (035) 711 4203

  Neem contact op met RTL Live Entertainment

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van RTL Live Entertainment zal z.s.m. contact met u opnemen.