Back Back Evenementenbureaus

MVR Event Partner

  • Jagersingel 15
   5241 JW Rosmalen

   Tel: 0416 375 890/ 0651 576 420


  Ga naar de website
  Gast zijn op uw eigen evenement?
  Dat kan!


  Het organiseren van een evenement is een perfect middel om persoonlijk contact te houden met uw klanten en relaties. Ook ú heeft vast al eens een evenement georganiseerd voor uw relaties.

  Maar.. had u tijdens dat evenement ook TIJD voor hen? Of was u te druk met het regelen van de catering, de ontvangst van de sprekers, het bewaken van de tijdsplanning, het checken van het podium, het regelen van de klimaatbeheersing, het testen van het geluid, etc…?

  MVR event partner is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsevenementen. Of het nu gaat om een productpresentatie, de opening van een nieuw pand, een beursdeelname, een congres, een open dag, een workshop of het afscheid van een jubilaris, MVR event partner zorgt ervoor dat ook Ú ongestoord kunt genieten van het evenement én dat u alle tijd heeft voor uw klanten en relaties.
  De meerwaarde van MVR event partner
  De organisatie van een evenement kost veel tijd. Tijd die u misschien efficiënter kunt besteden. De organisatie van uw evenement kunt u gerust aan ons overlaten. U profiteert dan van:
  · Scherpe inkoopprijzen
  · Een professionele en efficiënte aanpak
  · Vakkennis en ruime ervaring
  · Een volledig uit handen genomen regie, u bent gast op uw eigen evenement

  Interesse?
  Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op om een volledig beeld te krijgen van de diverse mogelijkheden. U kunt ook een kijkje nemen op: www.mvr-eventpartner.nl

  Neem contact op met MVR Event Partner

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van MVR Event Partner zal z.s.m. contact met u opnemen.