Event ImpulsEvent Impuls
Back Back Online events

Event Impuls

 • Herenstraat 11
  3985 RP Werkhoven

  Tel: +31 (0)85 301 2919

 • Event Impuls

In het kort

 • Kundige en ervaren medewerkers
 • Exclusief (online) entertainment
 • State of the art streaming studio's
 • Smaakvolle styling
 • Brand Activation

Ga naar de website

Event Impuls ontwikkelt en levert creatieve, logistieke en communicatieve componenten voor jouw event. Van streaming diensten tot exclusief entertainment en van styling tot activatie: Event Impuls ontzorgt. De ons toevertrouwde onderdelen van jouw event (live, online of hybride) kun je ons met een gerust hart toevertrouwen. Met een naadloze integratie van onze maatwerk oplossingen, genereren wij krachtige impulsen voor elk event.

 

Online Events - streaming studio's 

Een succesvol online evenement organiseren waarover mensen nog lang napraten? Wij hebben de kennis, ervaring en tools in huis om jouw deelnemers via het scherm met elkaar te verbinden. Op een manier die ze raakt en bijblijft, met oog voor detail. Wat de vorm ook is, bij ons is je (online)event in vertrouwde handen. Daarbij beschikken wij over eigen studio’s in Utrecht. Stuk voor stuk locaties met de modernste apparatuur. Hoogwaardige camera’s, professioneel licht en geluid en regieposten. Minstens zo belangrijk zijn de mensen die deze apparatuur bedienen. Dat zit bij ons wel goed. Onze technici hebben ruimschoots ervaring. De keuze voor een studio hangt af van de vorm en de opzet van jouw online event. Zie voor een studio's ook ons label Livestream Station en maak kennis met o.a. de unieke studio in de Werkspoorfabriek van maar liefst 300 m2.

Hoogwaardige Hospitality en kundige technici

Voor de personele invulling van alle denkbare onderdelen van jouw event beschikken wij over ervaren, enthousiaste en representatieve mensen die altijd meer doen dan jij en je gasten van ze verwachten. Veel meer. Levende visitekaartjes dus, die weten waar het tijdens jouw event om draait.

Exclusief entertainment

Wij zijn geen recht-toe-recht-aan artiestenbureau, maar creëren maatwerk entertainment dat we naadloos integreren in jouw event. On stage, met een geheel verzorgde, unieke en onvergetelijke act, maar ook bij de entree of te midden van je gasten.

Smaakvolle styling

Wij maken dingen nooit mooier dan dat ze zijn, behalve evenementen locaties. Van het leveren van losse rekwisieten tot de volledige event styling. Met een nauwkeurig oog voor detail toveren wij zelfs de kilste betonnen ruimte om in warme omgeving waarmee wij de verwachtingen van jouw gasten weten te overtreffen

Neem contact op met Event Impuls

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Event Impuls zal z.s.m. contact met u opnemen.