Food Jazz & DJ'sFood Jazz & DJ's
Back Back Bureau- en evenementenorganisatie

Food Jazz & DJ's

 • Overijsselhaven 131
  3433 PH Nieuwegein

  Tel: 030 303 5460

 • Food Jazz & DJ's

In het kort

 • Fullservice cateraar
 • Lokale (en vooral heel leuke) leveranciers
 • Food & styling van A-Z
 • Altijd 1 aanspreekpunt en 1 factuur
 • Oog voor duurzaamheid en volop vegan keus

Ga naar de website

Dat smaakt naar meer!

Food Jazz & DJ’s is een partycateraar met een professioneel event- en food minded team. Met veel energie en oprechte aandacht leveren wij creatief maatwerk. Je proeft je merk en de seizoenen terug in de smaak en styling van de culinaire gerechten. Als je ons de gelegenheid geeft dan voeren we jouw merk en wensen van A-Z door op het evenement. Daarin gaan we voor een Full service en persoonlijke aanpak. We zorgen voor één aanspreekpunt en zijn transparant in de werkwijze en kosten.

Wij geloven dat oprecht samenwerken het beste ingrediënt is voor een geslaagd evenement. Wat je ook organiseert, onze salesmanagers Suzan, Joost of Leonie denken graag met je mee.

Wij maken van iedere locatie dé locatie

Wij verzorgen de catering voor uiteenlopende evenementen; van internationale congressen, bedrijfsfeesten, openingen tot aan jubilea diners en huwelijken. Wij kennen te gekke unieke locaties van modern tot historisch in heel Nederland. Zo kun je dineren en feesten tussen de orgels bij Museum Speelklok, een toast uitbrengen in de Marmeren Hal van het KIT, teambuildingdagen organiseren aan het water van InnStyle of groots en meeslepend uitpakken in het industriële Taets Art & Event Park.

Zelf een mooie ruimte tot je beschikking? Dan toveren we deze om tot dé locatie. Wij brengen al het keukenmateriaal, meubilair, licht en geluid mee, verzorgen de totale op-en afbouw en leveren het schoner op dan je het aantrof. 

Professioneel en persoonlijk

Onze service gaat tot waar jij ons nodig hebt. Food, Jazz & DJ's neemt alles uit handen, van op- en afbouw tot techniek, meubilair en keukenmateriaal. Wij ontzorgen jou of jouw opdrachtgever en zorgen ervoor dat we samen een onvergetelijk event neerzetten. Smaakt dit naar meer? Suzan, Leonie of Joost bespreken graag de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie. 

Neem contact op met Food Jazz & DJ's

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Food Jazz & DJ's zal z.s.m. contact met u opnemen.