Back Back Entertainment

The Fabulous Shaker Boys

  • Singel 326
    1016 AE Amsterdam

    Tel: 020 320 9512


Ga naar de website

Het eerste cocktailagentschap in Nederland en verantwoordelijk voor de terugkeer van de cocktail in Nederland. Al jaren verzorgen onze professionele cocktailshakers heerlijke cocktails op uiteenlopende en exclusieve evenementen in Nederland en in het buitenland.

Met ons streven naar absolute kwaliteit in de voorbereiding en uitvoering en het in acht nemen van alle wensen van de opdrachtgever creëren we telkens weer een perfecte aanvulling op elk event.

De cocktails worden geselecteerd op het thema van het event en op smaak. Wij gebruiken daarbij altijd verse producten, premium dranken, professionele cocktailmaterialen en cocktailglaswerk.

Daarnaast maken we gebruik van onze eigen cocktailbars. Zelf ontwikkeld en perfect om snel de heerlijkste cocktails te presenteren aan uw gasten. Met een geweldige uitstraling tonen we aan waarom The Fabulous Shaker Boys de organisatie is voor het serveren van cocktails op uw event.

The Fabulous Shaker Boys staan zowel nationaal als internationaal bekend om hun unieke kennis op het gebied van trends in de bar- en cocktail industrie. De verschillende cocktailworkshops, seminars op beurzen en trainingen tonen dit telkens weer aan. Al duizenden consumenten en honderden bartenders en ondernemers hebben genoten van de zeer interactieve en inspirerende workshops.

The Fabulous Shaker Boys is de cocktailautoriteit in Nederland.

Neem contact op met The Fabulous Shaker Boys

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van The Fabulous Shaker Boys zal z.s.m. contact met u opnemen.