BrandcareBrandcare
Back Back Uitnodigingstraject

Brandcare

 • Marie Curieweg 3 H
  6045 GH Roermond

  Tel: 0475 600 266

 • Brandcare

In het kort

 • Besparing van kosten door slimme planning
 • Verbetering van uitstraling door planmatige aanpak
 • Waarde creatie van het evenement door verbetering van het imago
 • Waarde creatie voor sponsoren
 • Opvallend onopvallend

Ga naar de website

Brandcare is een branding signing & print bedrijf. Brandcare werkt voor evenementen en organisaties die waarde hechten aan uitstraling en imago. We doen dit op basis van onze ervaringen in de evenementen wereld en onze planmatige aanpak. Hierdoor kunnen we onze klanten bedienen bij het ontwikkelen van het beeldmerk tot afbouwen, transporteren en archiveren na afloop van het evenement. Het is ons doel om waarde te creëren voor de evenementen zelf en haar partners.

Met ons dochterbedrijf, Jovo Management, zijn wij al meer dan 10 jaar actief in de evenementenwereld. Daarin viel ons steeds vaker op dat er onvoldoende aandacht is voor branding én signing, een gemiste kans in onze ogen. Daarom zijn wij in 2017  Brandcare B.V. gestart. Wij helpen event organisaties door met ze mee te denken over hoe de bezoekers, sponsoren en deelnemers het evenement beleven. Daarover geven we advies en maken een uitvoeringsplan. We voeren dit plan turn key voor onze klanten uit. Hierbij garanderen we een verbetering van het imago of merkbekendheid. 

Als we het hebben over signing wordt er meestal gedacht aan het printen van een bordje waarop staat waar je moet zijn. Maar wij gaan hier verder in. Hoewel de fysieke prints en aankleding belangrijk zijn, zal het gebruik van smartphones blijven toenemen. Daarnaast wordt de behoefte aan gedetailleerde en realtime informatie op evenementen steeds groter. Wij hebben daarom digitale signing ontwikkeld. Daarmee gaan we de wereld van signing de komende jaren drastisch vernieuwen

Brandcare, opvallend onopvallend!

Neem contact op met Brandcare

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brandcare zal z.s.m. contact met u opnemen.