Back Back Groepsuitjes

De Erfenis

  • Kade 51a
   4703 GC Roosendaal

   Tel: 0165 532 533

  In het kort

  • Vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW
  • Deelnemers: minimaal 20
  • Duur: circa 3 uur
  Ga naar de website
  Win De ERFENIS door opdrachten correct uit te voeren en tegen andere teams online te spelen, met onze smartphones. 
  Om te bepalen wie dat de Erfenis ontvangt, krijgt u de opdracht om zoveel mogelijk geld uit te geven. In dit stadsspel kunt u dit doen met foto-opdrachten, vragen, portemonnees verliezen en zelfs spelen tegen andere teams! Een smartphone (met app) leidt u de weg. De scores, foto's en wandelroutes worden real-time geregistreerd. Deze citygame is in te richten naar de opdrachtgever of thema (meerprijs).
   
  Spel
  Ooit gedroomd van het krijgen van een grote Erfenis? Dit is uw kans. Een puissant rijk familielid is overleden en laat zijn erfenis achter. Samen met een aantal andere familieleden maakt u aanspraak op deze Erfenis.
   
  Wie wint de ERFENIS van 750 miljoen euro? Doe dit door andere teams online uit te dagen en foto-opdrachten creatief in te vullen en portemonnees weg te leggen. U ontvangt van ons een mobiele telefoon met daarop een app, hét hedendaagse communicatiemiddel.
   
  De notaris wil de totale Erfenis niet verdelen, maar nalaten aan slechts één persoon (team). Om te bepalen wie dat zal zijn krijg je de opdracht om binnen twee uur zoveel mogelijk geld uit te geven. Je ontvangt bij vertrek 1 miljoen Euro.
  In dit stadsspel kun je dit doen met foto-opdrachten, vragen, ‘portemonnees verliezen’ en zelfs spelen in een casino! Een smartphone (met app) leidt jullie de weg. Wie wint uiteindelijk de Erfenis? Alle scores, foto’s en wandelroutes worden real-time geregistreerd en zijn meteen na afloop beschikbaar.
   
  Deze citygame is inhoudelijk aan te passen op uw wensen. U stuurt ons vragen die gaan over uw bedrijf, vriendengroep of familie. Op deze manier wordt uw uitje UW uitje of teambuildingsdag. Te spelen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Antwerpen, Brussel, Brugge, Düsseldorf, Keulen, Lille, Parijs. Eind 2015 is deze game ook beschikbaar op Ipad en tablet. 

  Neem contact op met De Erfenis

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van De Erfenis zal z.s.m. contact met u opnemen.