Back Back Evenementenbureaus

Hoezo! Projectmanagement & Congresorganisatie

  • Herenweg 180
    2101 MV Heemstede

    Tel: 023 555 2720


Ga naar de website
Hoezo HOEZO!? Hoe organiseert u een spraakmakend congres?
Hoe bedenkt u een thema voor een bijzonder bedrijfsfeest?
Hoe introduceert u een nieuw product?
Hoe?

Met HOEZO!
Het bureau dat enthousiasme en betrokkenheid koppelt aan ruim 10 jaar ervaring in het bedenken en organiseren van congressen en evenementen.

HOEZO?
Het bedenken en realiseren van een congres, evenement of bijeenkomst kost veel tijd en is een vak apart. Wij nemen u het werk graag uit handen.

HOEZO! organiseert congressen, zakelijke evenementen en projecten. Afgestemd op u, uw organisatie, uw doelgroep en de doelstellingen die uw organisatie nastreeft.

HOEZO! heeft een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en een perfecte organisatie.
Dit strekt zich uit van het opstellen van het programma, het maken van de logistieke en financiële planning tot het begeleiden van het congres of evenement.

De opdrachtgevers van HOEZO! zijn zowel commerciële organisaties als Reed Business Information, als ook not for profit, zoals CWI, UWV, Ministeries en Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking (HIVOS).

HOEZO! heeft 8 medewerkers die gezamenlijk de gehele organisatie van het begin van een congres (meedenken met opdrachtgever over thema’s, vorm en invulling van de congresdag) tot het einde uitvoeren. De betrokkenheid bij een opdracht is groot, de medewerkers van HOEZO! voelen zich sterk verbonden met ‘hun’ congressen, waardoor keer op keer een kwalitatief goed congres georganiseerd wordt.

Neem contact op met Hoezo! Projectmanagement & Congresorganisatie

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hoezo! Projectmanagement & Congresorganisatie zal z.s.m. contact met u opnemen.