Spant!Spant!
Back Back Locaties

Spant!

 • Dr. A. Kuyperlaan 3
  1402 SB Bussum

  Tel: 035 7504 705

 • Spant!

In het kort

 • Centraal gelegen
 • Gratis parkeren
 • Flexibele ruimtes
 • Eigen technische dienst, keukenbrigade en decorateur
 • 100% co2-neutraal

Ga naar de website

Wie Spant congrescentrum in het hart van Nederland betreedt, ervaart de inspiratie van de theatersfeer. Spant Congrescentrum vormt daarmee het ideale decor voor congressen, evenementen, symposia, vergaderingen, personeelsfeesten, afscheidsrecepties en arrangementen. Wij werken op maat, met de gewenste professionele ondersteuning en denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Vele flexibele zalen
De locatie staat bekend om haar flexibiliteit van de verschillende ruimtes. Spant beschikt over 2 theaterzalen, een beursplein, verschillende foyers en flexibele ruimtes voor bijvoorbeeld workshops en bijeenkomsten.

1,5 meter evenement in Spant organiseren? Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen!

...ook in een tijd waarin we ons moeten aanpassen. En dit doen we graag sámen met jou. Daarom delen wij onze plannen, zodat we hierover met elkaar in gesprek kunnen. Evenementen organiseren waar bezoekers met gepaste afstand toch kunnen samenkomen. Lees hier onze Q&A over 1,5 meter evenementen organiseren in Spant

Buitenlocatie Spant

Fier Bussum is een naastgelegeven locatie en onderdeel van Spant! De verschillende ruimtes en tuin hebben weinig nodig om deze om te toveren tot een sfeervolle buitenplaats om samen te komen. Wat dacht je van een plenaire ruimte in Spant en een subsessie ruimte in Fier Bussum? Of heerlijk afsluiten, borrelen en/of barbecueën aan het einde van je bijeenkomst? Gasten zullen blij verrast zijn, wanneer zij de switch maken tussen Spant en Fier Bussum! Lees meer over onze buitenlocatie.

Hybride evenement organiseren

Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen! Ook in een tijd waarin we ons moeten aanpassen. En dit doen we graag sámen met jou. Daarom delen wij onze plannen, zodat we hierover met elkaar in gesprek kunnen. Evenementen organiseren waar bezoekers met gepaste afstand toch kunnen samenkomen. Juist nu wil je je boodschap blijven overbrengen, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel. Je kunt voor je stakeholders live en hybride evenementen organiseren. Ons team helpt je graag verder en vertelt je over de mogelijkheden om dit te doen. Lees hier meer informatie over het organiseren van een Hybride evenement in Spant.

Een webinar organiseren?

Juist nu wil je je kwalitatief blijven onderscheiden, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel. Je kunt voor je stakeholders webinar evenementen organiseren. Bij een webinar is enkel online publiek aanwezig. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en de presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactieve chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event online en interactief moet zijn. Wij zorgen voor een mooi ingerichte ruimte waarmee je meer persoonlijkheid en betekenis voor je deelnemers creëert. Daarnaast ondersteunen we je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te bereiken. Lees hier meer informatie over het organiseren van een webinar in Spant.

Bereikbaarheid
De centrale ligging zorgt ervoor dat Spant goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig.

CO2-neutraal
Spant streeft als onderneming naar duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast het Green Key certificaat maakte Spant sinds 2012 al werk van het verminderen van de CO2 uitstoot. Door het uitvoeren van energiebesparende maatregelen en het compenseren van de niet te vermijden uitstoot sloot Spant het jaar 2015 100% CO2-neutraal af. Lees hier meer over duurzaamheid in Spant.

Meer vragen aan ons?
Wij helpen je graag verder. Neem contact met ons op.
sales@spant.org | 035 7504 705

Wij zijn dol op live! Uiteraard ben je van harte welkom voor een kop koffie in Spant!

 

Neem contact op met Spant!

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Spant! zal z.s.m. contact met u opnemen.