Omnisport ApeldoornOmnisport Apeldoorn
Back Back Locaties

Omnisport Apeldoorn

 • De Voorwaarts 55
  7321 MA Apeldoorn

  Tel: 088 9000 350

 • Omnisport Apeldoorn

In het kort

 • Multifunctionele sportaccommodatie met A-status
 • Van 10 tot 11.000 personen
 • Van vergadering tot congres, van concert tot bedrijfsfeest
 • Topprestaties in een toplocatie
 • 1 topsporthal, 1 wieler- & atletiekhal en 9 ruimtes voor congressen & vergaderingen

Ga naar de website
Omnisport Apeldoorn: Sport - Meetings - Events
 
Omnisport Apeldoorn combineert sport, business en entertainment in een moderne locatie, die zowel een sportieve als zakelijke uitstraling heeft. Zo kan de Topsporthal worden omgetoverd tot concertzaal, beursruimte, congresruimte of zaal met podium voor een bedrijfsfeest. Omnisport Apeldoorn kan echt alles aan: van een zakenlunch voor 20 personen tot een sportgala met 11.000 gasten.
 
Omnisport Apeldoorn is één van de 22 locaties van Libéma en beschikt over de A-status. Het is daarmee de enige accommodatie in Nederland waar Europese en Wereldkampioenschappen baanwielrennen en atletiek mogen worden gehouden. De bijna 6.500 m² bieden organisatoren ook ruimte om Omnisport Apeldoorn voor sportieve of zakelijke doeleinden te gebruiken. 
 
Breed inzetbaar
In de grote sportzaal en wieler- en atletiekhal wordt niet alleen gesport, want Omnisport Apeldoorn is dus ook zeer geschikt als evenementenlocatie. Ruimtes als de Promenade, Business Lounge en het Sportcafé zijn breed inzetbaar en combineren is natuurlijk mogelijk. 
 
Kijk voor meer informatie op de website van Omnisport Apeldoorn.
 

De A-status voor elk evenement
De zoemende bandjes van de baanwielrenners. De roffelende spikes van de atleten. Het enthousiaste gejuich van het publiek voor weer een topprestatie. Het gebeurt allemaal in deze multifunctionele sportaccommodatie die door zijn A-status zelfs Europese en wereldkampioenschappen mag organiseren. Elke vezel van Omnisport ademt topsport. Passie, enthousiasme, grenzen verleggen - het zijn precies die unieke eigenschappen die elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau tillen. 

Topprestaties in een toplocatie

Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Dat heeft alles te maken met het grote aantal mogelijkheden van Omnisport: op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek. De vaste tribune van de Wieler- en Atletiekhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat zelfs grote muziekevenementen in Omnisport goed terecht kunnen. Kleinschaliger kan natuurlijk ook. Wat te denken van het combineren van een congres, vergadering of teammeeting met een fietsclinic? Dat zorgt voor een 
perfecte afwisseling. Maar Omnisport is natuurlijk meer dan alleen een fraaie sportarena: er is een sfeervol sportcafé waar de inwendige mens ruimschoots aan zijn trekken komt en er zijn diverse kleinere sporthallen, ruimtes en lounges voor bijvoorbeeld vergaderingen of kleinschalige workshops. 

Neem contact op met Omnisport Apeldoorn

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Omnisport Apeldoorn zal z.s.m. contact met u opnemen.