Omnisport Apeldoorn voor sport- en zakelijke evenementenOmnisport Apeldoorn voor sport- en zakelijke evenementen
Back Back Locaties

Omnisport Apeldoorn

 • De Voorwaarts 55
  7321 MA Apeldoorn

  Tel: 088-9000 390

 • Unieke vergaderruimtes in Omnisport Apeldoorn

In het kort

 • Multifunctionele sportaccommodatie met A-status
 • Van 11 tot 15.000 personen
 • Van vergadering tot congres, van concert tot bedrijfsfeest
 • Unieke sportieve ambiance voor je event
 • 1 topsporthal, 1 wieler- & atletiekhal en 9 ruimtes voor congressen & vergaderingen

Ga naar de website

Omnisport Apeldoorn verrassend veel opties voor zakelijke evenementen

Omnisport Apeldoorn behoort tot een van de meest aantrekkelijke evenementenlocaties in Midden-Nederland. In het imposante en multifunctionele complex beoefent de Nederlandse top hun sport. De zakelijke mogelijkheden maken Omnisport Apeldoorn extra bijzonder. Bij Omnisport Apeldoorn kun je namelijk business, sport én entertainment combineren!

Omnisport Apeldoorn is een van de ruim 20 locaties van Libéma. Met het middenterrein van de immense Wieler- en Atletiekhal biedt Omnisport Apeldoorn een unieke locatie voor product presentaties en andere zakelijke evenementen. De locatie kent daarnaast een vaste tribune met circa 5.000 zitplaatsen.

De Promenade, het Sportcafé, de Vergaderruimtes, Catacombe, de Business Lounge en Topsporthal bieden eveneens verschillende zakelijke mogelijkheden. U kunt bij Omnisport Apeldoorn terecht voor een zakenlunch met twintig personen, een innoverend zakelijk evenement, zoals een beurs, vergadering of congres, of een wervelend sportgala tot wel 11.000 gasten. 

De accommodatie kent vele mogelijkheden op het gebied van aankleding, licht- en geluidstechniek en audiovisuele voorzieningen. Daardoor kan in elke ruimte de juiste stijl en ambiance gecreëerd worden. 

 • NK Baanwielrennen, Workshop Baanwielrennen
  NK Baanwielrennen 2016 in Omnisport Apeldoorn
 • Congres en beurs organiseren in Gelderland
  Omnisport als congrescentrum en beurslocatie voor VNG
 • Beursvloer en Congrescentrum
  Rensa Roadshow Congres in Omnisport Apeldoorn
 • Bedrijfsfeest of concert organiseren in apeldoorn
  Weldelco Bedrijfsfeest in Omnisport Apeldoorn
 • Plenaire ruimtes en zakelijke evenementen
  NLO Awardshow in Omnisport Apeldoorn
 • Congres organiseren in Apeldoorn
  NK Atletiek 2015 in Omnisport Apeldoorn

De A-status voor elk evenement
De zoemende bandjes van de baanwielrenners. De roffelende spikes van de atleten. Het enthousiaste gejuich van het publiek voor weer een topprestatie. Het gebeurt allemaal in deze multifunctionele sportaccommodatie die door zijn A-status zelfs Europese en wereldkampioenschappen mag organiseren. Elke vezel van Omnisport ademt topsport. Passie, enthousiasme, grenzen verleggen - het zijn precies die unieke eigenschappen die elk evenement in Omnisport naar het hoogste niveau tillen. 

Topprestaties in een toplocatie

Omnisport is een locatie waar niet alleen sporters naar het allerhoogste reiken, ook bedrijven en organisatoren doen dat. Dat heeft alles te maken met het grote aantal mogelijkheden van Omnisport: op het gebied van ruimte, maar zeker ook op het gebied van styling, licht, geluid en audiovisuele techniek. De vaste tribune van de Wieler- en Atletiekhal met maar liefst 5.000 zitplaatsen zorgt ervoor dat zelfs grote muziekevenementen in Omnisport goed terecht kunnen. Kleinschaliger kan natuurlijk ook. Wat te denken van het combineren van een congres, vergadering of teammeeting met een workshop baanwielrennen? Dat zorgt voor een perfecte afwisseling. Maar Omnisport is natuurlijk meer dan alleen een fraaie sportarena: er is een sfeervol sportcafé waar de inwendige mens ruimschoots aan zijn trekken komt en er zijn diverse kleinere sporthallen, ruimtes en lounges voor bijvoorbeeld vergaderingen of kleinschalige workshops. 

Neem contact op met Omnisport Apeldoorn

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Omnisport Apeldoorn zal z.s.m. contact met u opnemen.