NCB NaturalisNCB Naturalis
Back Back Locaties

NCB Naturalis

  • Darwinweg 2
    2333 CR, Leiden

    Tel: 071 568 7677

  • NCB Naturalis
Ga naar de website
Naturalis Biodiversity Center: onze collectie, kennis en wetenschappers bieden het onderscheidend element voor uw evenement.  Laat uw gasten ontdekken en verwonderen.
 
Museum exclusief
Tot eind 2018 verwelkomen we u en uw gasten graag in het Pesthuis. Daarna stellen we graag ons prachtige nieuwe museum voor u open, inclusief onze grote ontvangsthal geschikt voor gezelschappen tot 2.000 personen. Tot die tijd zijn bijeenkomsten tot 500 personen mogelijk in het Pesthuis waar u de mogelijkheid heeft om het hele museum exclusief te huren voor uw presentatie, diner, borrel of bedrijfsfeest. Tot 5 juni 2017 bieden we diverse T. rex-arrangementen aan rondom de komst van onze 66 miljoen jaar oude T. rex. Vele bedrijven hebben de weg naar het Pesthuis al gevonden voor een ontbijtsessie, congres of bedrijfsfeest.
 
Congres of vergadering 
Vooral de combinatie tussen wetenschap, cultuur en vermaak maakt een bijeenkomst in Naturalis zo uniek. Nergens ter wereld is een collectietoren met meer dan 37 miljoen objecten te vinden en onze wetenschappers hebben bij elk object een bijzonder verhaal te vertellen. En vergadering voor 5 personen of een bedrijfsfeest voor 500 personen; wij maken van elke bijeenkomst een belevenis.
 
Voor meer informatie
U kunt ons bereiken op 071 751 9700 of per mail: sales@naturalis.nl.
 

Neem contact op met NCB Naturalis

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van NCB Naturalis zal z.s.m. contact met u opnemen.