Markthal EventsMarkthal Events
Back Back Locaties

Markthal Events

  • Verlengde Nieuwstraat 59
    3011 GX Rotterdam

    Tel: 010 870 1222

  • Markthal Events

Ga naar de website
 
Bij Markthal Events kunt u vanaf heden terecht voor de (exclusieve) verhuur van een drietal prachtige evenementruimtes in de Markthal te Rotterdam voor een diversiteit aan evenementen, zoals personeelsfeesten, product presentaties, vergaderingen, borrels en noem maar op.
 
Al vanaf de opening in 2014 kan dit gebouw iconisch worden genoemd. Overladen met (inter)nationale prijzen en lofzang is het een toeristische trekpleister van jewelste. Als het grootste kunstwerk van Nederland staat de creatie inmiddels ook wel bekend als de Sixtijnse kapel van Rotterdam, waar de Rotterdamse foodcultuur samenkomt in maar liefst 96 unieke kramen en 20 winkel- en horecagelegenheden.
 
Le Perron 
Midden in de drukte van de Markthal maar met een eigen in- en uitgang, ligt Le Perron. Dat biologisch brood niet alleen gezond maar ook heerlijk kan zijn wordt hier zeker bewezen. Deze locatie in de Markthal mag dan ook met recht een van de meest succesvolle in de keten worden genoemd. Als een van de weinigen met een eigen restaurant, biedt deze plek ook faciliteiten die verder gaan dan alleen maar een bakkerij. Le Perron is geschikt voor gezelschappen tot 100 personen voor een staande receptie, borrel of walking diner, of voor groepen tot 60 personen voor een sit down diner.
 
La Dolce Vita 
Bij La Dolce Vita gaat het om meer dan alleen eten. Bij deze hippe Italiaans georiënteerde formule draait het om zien en gezien worden, verse producten van topkwaliteit, gastvrijheid, service, fantastische wijnen en cocktails. La Dolce Vita bestaat uit 2 verdiepingen. De begane grond is geschikt voor 86 personen voor een sit down diner tot maximaal 160 personen voor een staande receptie/borrel. De eerste verdieping heeft een capaciteit van 105 personen voor een sit down diner en 200 personen voor een borrel/receptie.
 
Arabia 
Naast een winkel op de marktvloer, heeft Arabia een eigen restaurant met terras in de Markthal waar de smaak van het Midden-Oosten wordt vertegenwoordigd. Bij dit unieke concept staan de beste en lekkerste producten uit het Midden-Oosten centraal. Het draait hier om kwaliteit, verse producten, authentieke smaken en een unieke Arabische ervaring. Arabia bestaat uit twee aparte ruimtes die afzonderlijk en met elkaar worden verhuurd. Het restaurant is geschikt voor maximaal 45 personen voor een sit down diner en voor 83 personen voor een walking diner en borrel. Het Arabia terras heeft een capaciteit van 52 personen voor een sit down diner en 98 personen voor een borrel of walking diner.
 
Markthal Events biedt u de gelegenheid om binnen de muren van de markthal van uw evenement, bijeenkomst of borrel een unieke beleving te maken! Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op via de telefoon of per mail via info@markthalevents.nl.

Neem contact op met Markthal Events

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Markthal Events zal z.s.m. contact met u opnemen.