Back Back Locaties

Kasteel Doornenburg

  • Kerkstraat 27
    6686 BS Doornenburg

    Tel: 088 000 1515


Ga naar de website
Zakelijke bijeenkomst in een middeleeuws kasteel
Kasteel Doornenburg is één van de meest indrukwekkende middeleeuwse kastelen van Nederland. Het goed onderhouden en ruime kasteel ligt aan de rivier de Linge in de Betuwe. Omgeven door weilanden, boomgaarden en uiterwaarden is dit een inspirerende locatie voor uw bedrijfsfeest, congres, seminar, teamdag of productlancering. Natuurlijk heeft u het kasteel exclusief ter beschikking tijdens uw evenement!

Tal van zalen en ruime buitenmogelijkheden
Het middeleeuwse kasteel is geschikt voor groepen tot 450 personen en biedt u zowel binnen- als buitenruimtes. De hoofdburcht met zijn negen zalen en verschillende overwelfde kelders biedt u volop mogelijkheden voor plenaire sessies als gelijktijdige workshops of presentaties. De ruime binnenplaats van het kasteel is bij mooi weer dé plek voor een ontspannen netwerkborrel, barbecue of buitenactiviteiten.

Hoogwaardige catering en een perfecte organisatie
Natuurlijk ontbreekt het u en uw gasten aan niets. Het team van Kasteel Doornenburg ondersteunt u in organisatorisch opzicht en voorziet u van hoogwaarde catering en desgewenst ook entertainment en activiteiten, zoals workshops boogschieten, schermen of een middeleeuws feest.. Zo kunnen u en uw gasten genieten van een perfect georganiseerde en zorgeloze dag.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid
Kasteel Doornenburg ligt centraal in Nederland op een kwartier rijden van de snelwegen A15 en A325. U kunt het kasteel ook per bus bereiken vanaf station Arnhem of station Nijmegen. Het kasteel beschikt over een eigen parkeerplaats voor circa 50 auto’s. Op loopafstand is extra parkeergelegenheid beschikbaar.

Neem contact op met Kasteel Doornenburg

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Kasteel Doornenburg zal z.s.m. contact met u opnemen.