Hotel Kasteel Doenrade - Saillant CollectionHotel Kasteel Doenrade - Saillant Collection
Back Back Locaties

Hotel Kasteel Doenrade - Saillant Collection

  • Limpensweg 20
    6439 BE Doenrade

    Tel: 046 442 4141


Ga naar de website
In een groen dal in het landschap omgeven met landerijen en bossen verschuilt ons kasteel zich en opent haar poorten voor de ontdekker van deze Limburgse parel. Kasteel Doenrade werd gebouwd rond het jaar 1117 en is daarmee een van de oudste kastelen van Limburg.
 
Wanneer u een bijzondere kleinschalige locatie zoekt voor uw training, vergadering, congres, hei sessie of bedrijfs feest dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten om uw samenzijn iets extra’s te geven. Rust en Ruimte worden in verschillende sferen geboden. Service en Huiselijkheid zijn kernwoorden die bij ons centraal staan. Charming, Inspiring, Suprising.
 
Landschappelijke ligging en de Bourgondische levensstijl geeft het prachtige Limburgse Kasteel een rustgevende en inspirerend karakter. 
 
Wij heten u van harte welkom,
Dennis Jacobs
Hotelmanager

Ligging

Hotel Kasteel Doenrade is prachtig landelijk gelegen, midden in de natuur, en is ook nog eens makkelijk te bereiken: 25 minuten rijden van Maastricht en Roermond. Dichtbij de A2 en A76 gelegen. Vliegveld Maastricht ligt op 20 minuten rijden. Eindhoven ligt op 35 minuten autorijden. Openbaar vervoer stopt voor de deur en heeft een directe verbinding met NS station Sittard.

Overnachten

Kasteel Doenrade beschikt over 20 hotel kamers. Alle kamers hebben een individuele inrichting en bevinden zich in het kasteel. Ze zijn uitgerust met een flatscreen-tv en een iPod-dock. De kamers beschikken over airconditioning. De badkamer is voorzien van een douche en/of een bad. Elke ochtend kunt u in ons restaurant genieten van ons heerlijk ontbijtbuffet.

Neem contact op met Hotel Kasteel Doenrade - Saillant Collection

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Hotel Kasteel Doenrade - Saillant Collection zal z.s.m. contact met u opnemen.