H20 Esports Campus AmsterdamH20 Esports Campus Amsterdam
Back Back Locaties

H20 Esports Campus Amsterdam

  • Spinnekop 2-3
    1444 GN Purmerend

    Tel: 061 3226463

  • H20 Esports Campus Amsterdam

In het kort

  • Haal het maximale uit jouw evenement!
  • Gaming en Esports activiteiten op een ander niveau

Ga naar de website

H20 biedt de unieke evenementenlocatie in Purmerend, op 20 minuten afstand van Amsterdam centrum. De campus staat in het teken van gaming, Esports en creative tech.

 

Op dagelijkse basis worden er verschillende evenementen en programma’s hiervoor georganiseerd. Daarnaast is H20 de perfecte locatie voor alle type evenementen. Er is namelijk plek voor 1100 mensen. Een presentatie, congres, gala, medewerkersdag, klantendag of een groot bedrijfsfeest, alles is mogelijk. Door het podium met 40m2 hoogwaardig LED en de beschikbare AV techniek is de ruimte geheel naar wens in te richten!

Naast de evenementen en programma’s biedt H20 ook diverse vergaderruimtes aan. Al vanaf een groep van 4 personen zijn er ruimtes beschikbaar. De opties voor de vergaderruimtes variëren van vergaderruimtes compleet uitgerust met presentatieschermen, tot het uitwerken van een businessplan op een levensgroot whiteboard. Daarnaast is er een Lounge Café beschikbaar die perfect is voor informele bijeenkomsten.

Ook voor teambuilding is H20 de geschikte locatie. Onder leiding van een gaming- en Esportscoach ga je met jouw collega’s aan de slag met diverse games. Via gaming wordt de koppeling gemaakt naar de uitdagingen die spelen binnen de teams en het bedrijfsleven. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel in ons Lounge Café!

Neem contact op met H20 Esports Campus Amsterdam

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van H20 Esports Campus Amsterdam zal z.s.m. contact met u opnemen.