Back Back Locaties

De Kuip Congres- en Evenementencentrum

  • Van Zandvlietplein 1
    3077 AA Rotterdam

    Tel: 010 492 9455

Ga naar de website
De Kuip Congres- en Evenementencentrum

Velen zijn het er al jaren over eens: De Kuip is het mooiste voetbalstadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is ook een unieke locatie waar jaarlijks honderden grote en kleine zakelijke evenementen worden gehouden.

De Kuip Congres- en Evenementencentrum biedt voor ieder evenement van 50 tot 2.500 personen vele mogelijkheden in één van de 15 sfeervolle zalen. Bovendien is De Kuip uitstekend bereikbaar en biedt gratis parkeermogelijkheden, gratis Wifi en catering op maat.

De naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw zijn bij uitstek geschikt voor een beurs, congres of personeelsfeest. Of wat te denken van een diner in het Feyenoord Museum of een presentatie in de Perszaal waar u in de stoel van trainer Fred Rutten klimt. Wie van nostalgie houdt, kiest voor de klassieke zalen in het monumentale Olympiagebouw.

Echte waaghalzen beleven De Kuip optimaal door er vanaf te abseilen tijdens een sportief teambuildingsevenement. In juni is het mogelijk uw evenement te organiseren op de middenstip van de heilige grasmat. Hoe dan ook: wie zijn evenement in De Kuip houdt, zal dit niet snel vergeten!

De voordelen nog even op een rij:
- 1.000 gratis parkeerplaatsen
- Uitstekende bereikbaarheid
- 15 sfeervolle en bijzondere zalen in alle soorten en maten
- Gratis WiFi
- Catering op maat
- Inspirerende omgeving

De Kuip Congres- en Evenementencentrum biedt in en rondom het stadion 15 sfeervolle zalen voor 50 tot 2.500 personen, gratis parkeerplaatsen voor de deur en natuurlijk de service en kwaliteit dat ieder evenement verdient.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor één van de naar Feyenoord-helden vernoemde zalen in het Maasgebouw die bij uitstek geschikt zijn voor een beurs, congres of personeelsfeest. Een diner in het Feyenoord Museum of een presentatie in de Perszaal behoort ook tot de mogelijkheden. Wie van nostalgie houdt, kiest voor de klassieke zalen in het monumentale Olympiagebouw.

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met evenementen@dekuip.nl of 010 492 9455.

Neem contact op met De Kuip Congres- en Evenementencentrum

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van De Kuip Congres- en Evenementencentrum zal z.s.m. contact met u opnemen.