CORPUS Congress CentreCORPUS Congress Centre
Back Back Locaties

CORPUS Congress Centre

 • Willem Einthovenstraat 1
  2342 BH Oegstgeest

  Tel: 071 751 0203

 • CORPUS Congress Centre

In het kort

 • Uniek gebouw, centraal in het Leiden Bio Science Park, direct aan de A44
 • Flexibele zaalindeling waardoor groot én klein of gecombineerd mogelijk is
 • Ruime, lichte lounge (foyer) van 450M2 met een terras, grenzend aan alle zalen die op één etage liggen
 • Koppel de 'reis door de mens' aan je event, een actieve en leuke onderbreking
 • Vanaf het 1e contact tot en met de evaluatie persoonlijk contact gegarandeerd met één eventmanager

Ga naar de website

Met het opvallende gebouw van de zittende mensfiguur geeft CORPUS Congress Centre een indrukwekkend en inspirerend visitekaartje af aan zijn bezoekers. Achter het robuuste uiterlijk van CORPUS schuilt bovendien een sterk concept dat uniek is in de wereld, waarbij alles draait om de wonderen van het menselijk lichaam en hoe je daar goed voor zorgt; aansprekend, verbindend en relevant voor ieder mens.

CORPUS Congress Centre is het kloppend hart van het Leiden Bio Science Park en beschikt over verschillende zalen met ongekende mogelijkheden. De lounge is een 7 meter hoge en overzichtelijke ruimte van 450m2. Hier bevinden zich een strak vormgegeven bar en een terras op het zuiden. Deze centrale, lichte ruimte is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en bij uitstek geschikt voor catering-, netwerk- of pauzemomenten. Grenzend aan de lounge bevindt zich het paradepaardje van CORPUS Congress Centre: de hoge congreszaal van 568m2. Deze zaal is uitermate geschikt voor plenaire sessies van maximaal 540 personen. In een handomdraai kan deze congreszaal verkleind worden naar een congreszaal met een maximale capaciteit van 300 personen in combinatie met diverse breakoutzalen.

Op de 8e etage van CORPUS ligt het penthouse met een prachtig panoramisch uitzicht over de Hollandse kustlijn. De lichte ruimte van 90 m2 biedt plaats aan 60 deelnemers in theater- of dineropstelling. Ben je op zoek naar een fijne plek voor bijvoorbeeld een borrel of workshop, dan is het penthouse de overweging zeker waard.

CORPUS Congress Centre biedt bovendien de mogelijkheid om de ‘reis door de mens’ toe te voegen aan het programma. Tijdens deze ‘reis’ maken de gasten kennis met de wonderen van het menselijk lichaam, hun lichaam. Een garantie dat ze het evenement niet snel zullen vergeten.

NIEUW!

Wil je jouw event ECHT onvergetelijk maken, huur dan CORPUS in zijn geheel af! Dit houdt in dat het hele pand exclusief ter beschikking staat. Naast alle congreszalen, kunnen 6 interactieve ruimtes én de ruimtes in de 'reis door de mens' dienen als extra subzalen. 

Een bloedstollende 'reis door de mens' bij CORPUS

Van 31 januari tot 4 februari 2024 wordt CORPUS ‘reis door de mens’ griezelig anders. Die week staat CORPUS in het teken van de CORP(u)S Horror Journey. Deze reis bestaat uit een combinatie van scare nights en een escape room, waarbij de bezoekers een angstaanjagende reis maken met een spelelement. 

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan?

Koop nu je tickets!

GOED GEREGELD

Voor grote bijeenkomsten, een feest of kleine meetings: het CORPUS Congress Centre beschikt over uitstekende eigen catering en daarnaast een ruime selectie partycateraars die de brandstof voor het lichaam tijdens een bijeenkomst kunnen verzorgen. Audiovisuele voorzieningen en ondersteuning worden door CORPUS of externe partners voor u uit handen genomen.

 
CONTACT
 
Kijk voor meer informatie op CORPUS Congress Centre, of neem contact met ons op via 071 751 0203 of info@corpuscongresscentre.nl

Neem contact op met CORPUS Congress Centre

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van CORPUS Congress Centre zal z.s.m. contact met u opnemen.