Amsterdam ArenA CongrescentrumAmsterdam ArenA Congrescentrum
Back Back Locaties

Amsterdam ArenA Congrescentrum

  • Arena Boulevard 1
    1101 AX Amsterdam

    Tel: 020 311 1306

  • Amsterdam ArenA Congrescentrum

In het kort

  • Stadion als decor van uw event
  • Doeltreffend vergaderen
  • Sportief op maat
Ga naar de website

Amsterdam ArenA Congrescentrum is de naam van het zakelijke hospitality deel van de Amsterdam ArenA

 
Vrijwel iedereen kent de Amsterdam ArenA als het grootste voetbalstadion van Nederland, maar naast het voetbal zijn er in de ArenA erg veel zakelijke mogelijkheden. Seminars, congressen, bedrijfspresentaties, diners en lunches, persconferenties en feesten krijgen met  het stadion als decor een bijzonder karakter. Het ArenA congrescentrum is na de RAI niet alleen de grootste, maar zeker ook de meest inspirerende congreslocatie van Amsterdam.

Hospitality ruimte

Het gebouw telt 21 zalen met in totaal 7.500 m2 aan hospitality ruimte. Het pand leent zich daarmee perfect voor congressen en evenementen, waarbij een plenaire ruimte met vele break out sessies mogelijk zijn. Tevens scoort het ArenA Congrescentrum goed op bereikbaarheid, parkeergelegenheid en technische mogelijkheden. Denk hierbij aan het narrowcasting- en LED-verlichtingsysteem waarbij bedrijven de mogelijkheid hebben om hun eigen merk of event optimaal te branden.

Perfecte combinatie met het stadion

De ruime Amsterdam '72 zaal is geschikt voor plenaire bijeenkomsten tot 800 personen. Daarnaast biedt de Hoofdtribune in het stadion 2.500 luxe lederen business seats, voor inspirerende kick-offs of spectaculaire afsluitingen. Daarnaast is het mogelijk om sportieve activiteiten uit te oefenen op het evenementenplatform van 1.000 m2, welke zich direct bevindt achter één van de goals.   
 

Feestlocatie

Jaarlijks vinden meerdere nationale en internationale concerten plaats in de Amsterdam ArenA. Maar ook bedrijven vieren regelmatig hun feestje in onze locatie. Combineer bijvoorbeeld een borrel op de Koninklijke loge met een diner in één van onze restaurants en  sluit vervolgens  af met een spetterend feest in de Athene '87 zaal. Of maak gebruik van het evenementenplatform als unieke borrelruimte en ontvang uw gezelschap als een echte VIP gast.

Onderscheidend

Amsterdam ArenA Congrescentrum onderscheidt zich van andere congreslocaties doordat zij ook de beschikking heeft over het stadion en een unieke sportbeleving kan bieden. Het stadion ademt ‘sport’ en dat maakt het ArenA Congrescentrum tot dé locatie voor zakelijke evenementen.

Amsterdam ArenA Congrescentrum. Altijd doeltreffend. 

Neem contact op met Amsterdam ArenA Congrescentrum

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Amsterdam ArenA Congrescentrum zal z.s.m. contact met u opnemen.