Maassilo Maassilo
Back Back Locaties

Maassilo

 • Maashaven z.z. 1-2
  3081 AE Rotterdam

  Tel: 010 476 2452

 • Logo Maassilo

In het kort

 • Industriële locatie met karakter
 • Van alle moderne faciliteiten voorzien
 • Eigen technisch personeel beschikbaar
 • Vanuit de Now&Wow Club een adembenemend uitzicht op de skyline van Rotterdam
 • Voor evenementen van 50 tot 5.000 personen

Ga naar de website


Industriële locatie aan de Maashaven


De Maassilo is een bijzonder stukje erfgoed aan de Rotterdamse Maashaven. De Maassilo – gehuisvest in een voormalige graansilo uit 1910 – is volledig verbouwd en ingericht als evenementenlocatie met behoud van de originele, karaktervolle elementen. Van kleinschalige vergaderingen tot grote bijeenkomsten, met een capaciteit van 50 tot 5000 personen is er altijd een geschikte ruimte voor uw evenement.

Faciliteiten
Ondanks het rauwe uiterlijk is de gehele locatie voorzien van alle moderne faciliteiten, zoals verwarming, ventilatie, podia, licht, geluid en audiovisuele techniek. Er is bovendien eigen technisch personeel, dat de techniek van een evenement van begin tot het eind kan verzorgen. Eigen (food)catering voor evenementen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Zalen 
De Maassilo beschikt over vier zalen om uw zakelijke evenement te faciliteren. De ruimtes kunnen afzonderlijk of in combinatie gehuurd worden. De op 40 meter hoogte gelegen Now&Wow Club beschikt ook over drie zalen, waarvan twee een uniek uitzicht bieden op de skyline van Rotterdam. 

Contact
Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een knallend bedrijfsfeest, professioneel congres, spetterende modeshow of inspirerende vergadering? In de Maassilo is het mogelijk. Ons team brengt uw evenement graag tot een daverend succes! Kijk voor meer informatie op maassilo.com of neem contact met ons op via +31 (0)10 476 24 52 of info@maassilo.com.

Neem contact op met Maassilo

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Maassilo zal z.s.m. contact met u opnemen.