House of BolsHouse of Bols
Back Back Locaties

House of Bols

  • Paulus Potterstraat 12
    1071 CZ Amsterdam

    Tel: 020 570 8543

  • House of Bols

In het kort

  • Unieke Bar concepten en Cocktail events
  • Aan het museumplein, Amsterdam
  • Zeer geschikt voor product launches en activatie ’s
  • Tailor made events

Ga naar de website

House of Bols Cocktail & Genever Experience in Amsterdam is dé trendy hotspot voor al uw evenementen! 


Ontdek de smaak van Amsterdam!

Wil u iets speciaals toevoegen aan uw vergadering of bent u op zoek naar een unieke locatie in het centrum van Amsterdam voor een teambuilding activiteit? Zoek niet verder, wij hebben dé perfecte locatie. Van cocktail workshop tot jenever proeverij tot walking dinner of een combinatie van de drie. Wij laten elke wens in vervulling gaan en zorgen dat uw evenement of activiteit er een wordt om nooit te vergeten.

Cocktailevent
Verras relaties, collega’s of vrienden met een geheel verzorgd cocktailevent in deze unieke locatie in hartje Amsterdam. Naast een open-bar met heerlijke Cocktails zal ook bier, fris, wijn en frisdranken geschonken worden. Wij kunnen uwevenement complementeren met uitgebreide catering en entertainment van de bovenste plank.
 
Cocktail Workshop: De perfecte cocktail van kennis en fun!
Combineer een bezoek aan House of Bols met een cocktail workshop in 's werelds meest geavanceerde barschool, de Bols Bartending Academy. Tijdens de workshop leer je zelf de heerlijkste cocktails maken achter 1 van de 12 volledig ingerichte barstations. Ideaal als incentive, teambuilding, vrijgezellenfeest of personeelsuitje.
 
Bols Cocktails @ Your Event
Liever de lekkerste Bols cocktails op locatie? Bols Cocktails @ Your Event biedt een breed scala aan mogelijkheden en is al te boeken vanaf 100 cocktails! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Neem contact op met House of Bols

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van House of Bols zal z.s.m. contact met u opnemen.