Back Back Vervoer en verkeer

Brussaard Vervoersregie BV

  • Keenstraat 46
    3044 CD Rotterdam

    Tel: 088 278 7777

  • Brussaard Vervoersregie BV
Ga naar de website

Het begin en het einde van elk evenement, congres of opdracht

In de beleving en herinnering van een gast speelt het begin en het einde van een event een cruciale rol. U begrijpt dat een gast die te laat komt door parkeerproblemen een vergadering, productpresentatie of een ander soort event dit totaal anders beleeft dan iemand die voor de locatie veilig en comfortabel kan uitstappen….

Brussaard Vervoersregie ondersteunt haar opdrachtgevers op het gebied van logistieke dienstverlening rondom een evenement. In samenwerking met de opdrachtgever wordt een op maat gemaakt vervoersplan vastgesteld. Brussaard Vervoersregie ontneemt u hierbij de zorg en ondersteunt met diensten als congresvervoer, delegatievervoer en parkeeroplossingen. Het jonge en dynamische team van Brussaard Vervoersregie bestaat uit professionals met uitgebreide kennis, netwerk en ervaring op het gebied van vervoersregie, gastvrijheid, protocol, beveiliging en accreditatie.

Over de afgelopen jaren zijn wij betrokken geweest bij een grote diversiteit aan projecten waaronder internationale sport evenementen, mondiale politieke en diplomatieke bijeenkomsten, congressen en zakelijke evenementen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met diverse partners en instanties kan Brussaard Vervoersregie de totale regie voeren naar overheidsinstanties, politie en leveranciers, waardoor één centraal aanspreekpunt ontstaat met betrekking tot vervoer en logistiek.

Brussaard Vervoersregie maakt onderdeel uit van de Brussaard Company Group. De logistieke tak bestaat naast Brussaard Vervoersregie uit Brussaard Chauffeursdiensten. Brussaard Chauffeursdiensten is ruim 16 actief en heeft een leidende positie in de markt van selectie, planning en gecertificeerde opleiding van directiechauffeurs. Op het centrale coördinatiecentrum te Maarssen wordt met behulp van een uniek softwaresysteem, met de mogelijkheid voor een custommade on-line portal per opdrachtgever, de planning voor het gehele land gevoerd. Door een landelijk dekkend netwerk van een 450 chauffeurs opereert Brussaard Chauffeursdiensten in heel Nederland en in opdracht van binnenlandse relaties in het buitenland.

Neem contact op met Brussaard Vervoersregie BV

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brussaard Vervoersregie BV zal z.s.m. contact met u opnemen.