Back Back Catering

NOKITCHEN

  • Walramplein 4
   6301 DD Valkenburg aan de Geul

   Tel: 043 601 1292


  Ga naar de website
  NoKitchen is een cateraar zónder eigen keuken. Héérlijk!

  NoKitchen doet het ánders. Werkt samen met restaurants van naam. Want zo kunnen we evenementen verrijken met topkoks. Mét of zonder ster, van Aziatisch tot Zeeuws, bekend van TV of niet. Er staan gastronomische toppers uit heel Europa in ons balboekje. Hoe een restaurant een groot evenement kan cateren? Simpel: de chef zorgt voor het eten en NoKitchen regelt de rest.

  20 jaar ervaring

  NoKitchen werkt vanuit het talent van mensen. Daarom koken bij ons gepassioneerde chefs. Daarom organiseren en faciliteren wij alles rondom eten, drinken, service en sfeer op de locatie. Onwrikbaar en gastvrij. Zo kun je je concentreren op kwaliteit. De bedenkers van NoKitchen zijn gepokt en gemazeld in professioneel verwennen. Gestart in keukens van diverse toprestaurants in Europa en 20 jaar ervaring in partycatering. Ieder z’n vak.

  Wel duurzaam, niet duur

  Duurzaam cateren en verantwoord ondernemen is voor NoKitchen een belangrijke factor. Bepaalt onze keuzes. Het is niet alleen kaviaar, kreeft en truffel wat de klok slaat bij NoKitchen. We doen ook in ‘gewoon’. We hebben er plezier in om te bewijzen dat je gasten ook van alledaagse ingrediënten kunt laten genieten. Bij ons is ‘gewoon’ dan ook altijd ‘ongewoon lekker’. En sympathiek gebudgetteerd. Natuurlijk kosten topkoks meer dan leerlingen. Eerlijke, pure ingrediënten zijn niet goedkoper dan massaproducten. Toch kan NoKitchen door haar lage overheadkosten, manier van organiseren, netwerk en ervaring een begroting opstellen die u verrast. Positief. Zo doen wij het.

  Neem contact op met NOKITCHEN

  Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van NOKITCHEN zal z.s.m. contact met u opnemen.