SportmomentjeSportmomentje
Back Back Locaties

Sportmomentje

  • Valentijnkade 131
    1095 KH Amsterdam

    Tel: 085 0711 078

  • Sportmomentje

In het kort

  • Uniek aanbod
  • Hoogstaande kennis
  • Bijzondere locaties
  • Maatwerk

Ga naar de website

Op zoek naar een passende invulling voor een sportief bedrijfsuitje, sportdag, volledig georganiseerd sportief event of gewoon naar een leuke activiteit voor een sportief gezelschap?

Plezier, betrokkenheid en verbinding zijn onze kernwaarden waarmee we bij Sportmomentje werken! Onze activiteiten zijn daarom breed toegankelijk voor iedereen en wij denken altijd in mogelijkheden als we voor jullie aan de slag gaan. Sportmomentje biedt ook (meerdaagse) programma’s op maat.  Met ons maatwerk kunnen we programma’s opzetten om aansluiting te vinden bij het doel en de deelnemers met elkaar laten verbinden.

Bekijk hier onze arrangementen, sportclinics en maatwerk.

Sportmomentje bestaat uit een team van geschoolde en enthousiaste instructeurs. Bij al onze activiteiten staat de unieke sportervaring centraal. Sportmomentje is gespecialiseerd in het maken van sportprogramma’s op maat, passend bij uw doelstelling, waar sport als middel wordt ingezet. Zoals Plato het lang geleden al zei: 

“YOU CAN DISCOVER MORE ABOUT A PERSON IN AN HOUR OF PLAY THAN IN A YEAR OF CONVERSATION”

 

Teambuilding, gezondheidsbewustzijn, (zelf) vertrouwen of sport & fun? Welke doelstelling of sportieve activiteit u ook zoekt; Sportmomentje is de ideale samenwerkingspartner! Voor vragen kan je bellen naar: 085 0711078 of kijk op Sportmomentje.nl.

 

Neem contact op met Sportmomentje

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Sportmomentje zal z.s.m. contact met u opnemen.