CM.com Circuit ZandvoortCM.com Circuit Zandvoort
Back Back Locaties

CM.com Circuit Zandvoort

 • Burgemeester van Alphen 1085
  2041 KC Zandvoort

  Tel: 023 574 0740

 • CM.com Circuit Zandvoort

In het kort

 • Uw online evenement op een unieke locatie
 • 45 ruimtes, 15 VIP- Lounges, 25 pitboxen, 2 restaurants, 3 congresruimtes
 • Capaciteit tot 6.000 personen
 • Uw business op een unieke locatie
 • Een fenomenaal uitzicht op de baan

Ga naar de website

CM.com Circuit Zandvoort ademt pure racehistorie en behoort daarmee tot een van de meest aantrekkelijke en unieke evenementenlocaties van Nederland. De multifunctionele locatie ligt op een steenworp afstand van het strand en kan gebruikt worden voor binnen- én buitenevenementen. Uw evenement krijgt op de plek waar u business, sport en entertainment kan combineren de aandacht die zij verdient. 

Locaties
Op zoek naar een unieke locatie voor een vergadering, congres, beurs, productlancering, bedrijfsfeest, diner of publieksevenement? CM.com Circuit Zandvoort beschikt over de ruimtes, middelen en service voor de perfecte locatie. We helpen u graag om de beste ruimte(s) voor u evenement te vinden en een op maat gemaakte dag te plannen. Bekijk hier alle locaties.

Activiteiten
Ook beschikt CM.com Circuit Zandvoort Business over uiteenlopende en originele activiteiten. We stellen graag een mooi programma van activiteiten met u  samen die ook gecombineerd kunnen worden met een plenaire sessie. Samen met u bezorgen wij een onvergetelijke dag voor uw relaties en/of medewerkers! Bekijk hier de mogelijkheden.

Online studio

In samenwerking met DRM Showtechniek heeft CM.com Circuit Zandvoort vanaf heden een kwalitatieve pop up studio in huis. De multifunctionele studio heeft een uniek uitzicht op het circuit, dus het decor is geregeld. Ook is de studio verplaatsbaar zodat deze desgewenst kan worden geplaatst in een ruimte naar uw wens, bijvoorbeeld de Dutch Grand Prix Lounge.

De studio is ingericht met alle noodzakelijke, kwalitatieve technische apparatuur. Standaard zorgen we dat er 2 technici aanwezig zijn de uitgebreide technische ondersteuning, zodat u volledig ontzorgt wordt met de productie van uw online evenement. Het enige wat u hoeft te doen is de content van het programma te creëren! Lees hier meer over de mogelijkheden.

Neem contact op met CM.com Circuit Zandvoort

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van CM.com Circuit Zandvoort zal z.s.m. contact met u opnemen.