Brasserie ZevenBrasserie Zeven
Back Back Locaties

Brasserie Zeven

 • De Eco Punt 1
  3253 ML Ouddorp

  Tel: 0187 745 905

 • Logo Brasserie Zeven

In het kort

 • Multifunctionele ruimtes
 • Beschikt over privé strand
 • Overnachtingsmogelijkheden
 • Geschikt voor groepen van 20-150 personen
 • Eigen aanlegsteiger

Ga naar de website

Op een sfeervol eiland aan het Grevelingenmeer vind je Brasserie Zeven. Van bruiloft tot vergadering, van heisessie tot knalfeest: bij Brasserie Zeven kan het allemaal. Omgeven door het Grevelingenmeer en de beschermde natuur van Punt-West, wanen jij en je gasten zich in het buitenland. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten off the grid, of particuliere evenementen met dat authentieke gevoel van vakantie

Het gebouw van Brasserie Zeven beschikt over een aparte vleugel met eigen terras voor events. Zo vinden er gedurende de zomer verschillende bruiloften plaats. Ook wordt er met grote regelmaat onderdak geboden aan zakelijke bijeenkomsten, zoals presentaties, vergaderingen, heisessies en personeelsfeesten. 

Wat dacht je van een event op het eigen privé strand? Het team van Brasserie Zeven vertelt je er graag meer over!

MULTIFUNCTIONEEL
Naast het indrukwekkende uitzicht over de omliggende natuur heeft Brasserie Zeven een eigen bar, open haard en terras. Wie in kleiner comité samen wil komen voor bijvoorbeeld een vergadering, diner of presentatie, loopt de trappen op naar de vide. Voor groepen tot 20 personen is hier alles aanwezig, zelfs openslaande deuren naar een eigen balkon dat ongeveer dezelfde omvang heeft als de vide. Ideaal voor een korte rustpauze of een borrel.
Voor grotere gezelschappen kan ook het restaurant bij het event worden betrokken, in dat geval wordt Brasserie Zeven exclusief afgehuurd. De totale overdekte capaciteit van het gebouw loopt dan op tot 400 gasten.

ENERGIE
Geef jouw gasten een energieboost door een zakelijke bijeenkomst af te wisselen met een teamactiviteit. Het privé strand is hiervoor de perfecte uitvalbasis voor tal van activiteiten. Ook in de nabije omgeving kunnen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling door het natuurgebied, een fietstocht over het eiland of een bezoek aan zeehondenopvang A Seal. Voor sportievelingen zijn er in de buurt ook een golfbaan, een klimbos en een watersportcentrum te vinden. Ook beschikt Brasserie Zeven zelf over de materialen voor een beachvolleybaltoernooi.

CATERING WITH A TWIST
Van klein en intiem tot groots en meeslepend. Brasserie Zeven verwent haar gasten graag met hoogwaardige catering. Opdrachtgevers worden gerustgesteld met betrouwbare service. Met een team van specialisten wordt er gewerkt aan bijzondere menu’s, die naadloos aansluiten op de wensen van de opdrachtgever en zijn gasten. Ieder seizoen opnieuw worden onderscheidende arrangementen samengesteld waarbij het welzijn van mens, dier en omgeving hoog in het vaandel staan.

BEKIJK HIER ONZE BROCHURE

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons salesteam via sales@brasseriezeven.nl

Neem contact op met Brasserie Zeven

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Brasserie Zeven zal z.s.m. contact met u opnemen.