Bee Inn BordeauxBee Inn Bordeaux
Back Back Locaties

Bee Inn Bordeaux

 • 14, Avenue de la Mairie
  F33500 NEAC France

  Tel: 0031 6 11 300 324

 • Meetings, events and accommodatie

In het kort

 • Franse platteland van de wijnstreek Bordeaux
 • Rust en stilte maar toch dichtbij een prachtige stad
 • Een gastheer met zeer veel ervaring
 • Maak van uw activiteit een belevenis
 • Wijn, eten, actief, zee, stad, Frankrijk

Ga naar de website

 

Zakelijke meetings, events, incentives? Professionals of amateurs in wijn en eten? Coaches, trainers of andere dienstverleners? Actief in werkgebieden zoals burnoutpreventie, herstel of PTSS? Of verzorg je cursussen bijvoorbeeld met kunst, fotografie, yoga, koken? Wil je even weg met je team of zoek je een off-site locatie voor ingewikkelde onderhandelingen? Wil je een goede klant verrassen? Bee Inn Bordeaux!

Op ruim een uur vliegen van Amsterdam of Rotterdam hebben wij een prachtige villa voor je. Temidden van de wijngaarden is Chateau Petrus de bijna buurman. Alles splinternieuw gemaakt in een 100-jaar oude voormalige dorpsbakkerij. De originele ovens zijn nog aanwezig. Prima (vergader) faciliteiten en een team dat alle wensen kan uitvoeren. Wilt u alleen het huis huren, of allerlei aanvullende diensten, zoals een kok? Alles is mogelijk. Uw gastheer, Erik Wuite, is al 10 jaar actief in de Bordeaux, onder andere als directeur van een wijngaard, maar heeft ook ruime ervaring in hospitality en facilities. Hij kan van uw activiteit een mooie Franse (wijn) belevenis maken!Bee welcome! 

Slaapkamers
In de Bee Inn kunnen circa 10 personen gemakkelijk vergaderen en ontspannen. De Bee Inn beschikt zelf over zes compacte, maar comfortabele slaapkamers, waarvan er vier als tweepersoonsslaapkamer (2 aparte bedden) gebruikt kunnen worden. Kamer 4 heeft 2 bedden van 2.10 meter. Kamer 1 heeft een bed van 1,40 breed waarmee met een echtpaar op deze kamer de totale bezetting zelfs naar 11 kan. Iedere kamer beschikt over een badkamer met (regen)douche, wastafel en toilet. De kamers zijn verder voorzien van plafond ventilators, USB laadpunten en horren. Mochten deelnemers geen kamer willen delen of mocht je met meer dan tien mensen gebruik willen maken van de Bee Inn, dan zijn er op loopafstand door de wijngaard aanvullende kamers te boeken op een bevriende wijngoed.

Vergaderruimte
Op de eerste etage van de Bee Inn bevindt zich de Bee Hive: een moderne vergaderruimte, voorzien van alle noodzakelijke vergaderfaciliteiten, inclusief een groot televisiescherm waarop presentaties gegeven kunnen worden. De inrichting van de zaal kan gemakkelijk gewijzigd worden, afhankelijk van de behoefte. In een vergaderopstelling kunnen maximaal 10 mensen comfortabel van gedachten wisselen. Deze ruimte is voorzien van een klimaat regeling. Break out mogelijkheden zijn er in overvloed, van de tuin tot de zitkamer. De WiFi is uitstekend. Binnenkort gaat ook onze prachtige wijnproefruimte open. Helemaal in de stijl van een wijnmakerij. Naast wijnen proeven van onze partners, kan ook hier prima vergaderd worden met uitloop de tuin in.

Neem contact op met Bee Inn Bordeaux

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bee Inn Bordeaux zal z.s.m. contact met u opnemen.