Den AlerdinckDen Alerdinck
Back Back Locaties

Den Alerdinck

 • Den Alerdinckweg 2
  8055 PE Laag Zuthem

  Tel: 06 – 555 555 44

 • Den Alerdinck

In het kort

 • Oase van rust, in een gebied van circa 300 hectare
 • Ons landgoed, omringd door een 3 kilometer lange gracht, beslaat 35 hectare park en weiden.
 • Historische Havezate
 • Overnachten is mogelijk
 • Op slechts tien minuten van Zwolle

Ga naar de website

Park Alerdinck biedt diverse, prachtige vergaderruimtes met een mooi uitzicht op de historische Havezate en het omliggende uitgestrekte Sallandse landschap. Het landgoed vormt samen met de omringende landgoederen een ongekende oase van rust, in een gebied van circa 300 hectare. 

Wat de locatie zo uniek maakt, is de combinatie van up to date maatwerk met de ligging op een historische buitenplaats. Ons landgoed, omringd door een 3 kilometer lange gracht, beslaat 35 hectare park en weiden. 

Park Alerdinck beschikt over meerdere professioneel ingerichte ruimtes, die geschikt zijn voor zowel kleine bijeenkomsten als voor grote conferenties tot meer dan 200 personen. Overnachten is mogelijk in 1 en 2 persoons kamers, welke zijn voorzien van eigen douche en toilet. Culinair kunnen wij aan vele wensen voldoen.Van informele barbecue tot voortreffelijke diners in de boomgaard of het koetshuis.

Het Jachthuis
Ideaal voor grote vergaderingen en meerdaagse events. In het Jachthuis beschikt u over 4 aparte vergaderruimtes en een grote, uitnodigende lounge met ruime vide en openslaande deuren naar een terras, met riant uitzicht.

Het Koetshuis
Het smaakvol gerestaureerde Koetshuis dateert uit 1681. De sfeer wordt bepaald door een vloer van eeuwenoude IJsselsteentjes, mond geblazen ruiten en een markant gebinte. Imposante eye catchers als de antieke open haard en koperen kroonluchters geven uw bijeenkomst grandeur. Met mooi weer opent u de hoge, openslaande deuren naar het terras. De ruimte is geschikt voor 6 – 140 personen.

Alles is hier onder 1 dak: vergaderruimtes, professionele keuken en bovendien 28 frisse slaapkamers (44 bedden), met elk een eigen douche en toilet.

Havezathe Den Alerdinck

Vergaderen op niveau. De Havezate biedt 6 exclusieve vergaderruimtes binnen de slotgracht, op 2 verdiepingen met ieder een eigen keuken en open haard.
Ideaal voor dag-vergaderingen met eventueel afsluitend diner op de bel-etage, in de grachtenkamer van het souterrain of in het prachtige koetshuis.

 

Neem contact op met Den Alerdinck

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Den Alerdinck zal z.s.m. contact met u opnemen.