Back Back Locaties

Postillion Convention Centre Amsterdam

  • Paul van Vlissingenstraat
    1096 BK, Amsterdam

    Tel: 020 820 4410

Ga naar de website
Vanaf 26 september 2016: Postillion Convention Centre Amsterdam
Een conferentie, aandeelhoudersvergadering, productlancering of internationale beurs: vanaf 26 september 2016 vinden ze plaats in de meest inspirerende stad van Nederland. Congreshotelketen Postillion Hotels opent dan namelijk haar nieuwste aanwinst: het Postillion Amsterdam Convention Centre. Een fullservice congrescentrum op een unieke locatie met voldoende parkeergelegenheid, op nog geen vijftien minuten van Schiphol en op drie minuten lopen van metrohalte Overamstel. In de voormalige Kauwgomballen Fabriek zijn zeventien state-of-the-art vergaderzalen gerealiseerd met een capaciteit tot 1200 gasten. De perfecte locatie voor elk event: van kleinschalige bijeenkomsten tot groots opgezette congressen. Een professioneel team zorgt voor een warm welkom, de nodige technische ondersteuning en culinaire intermezzo’s.
 
2018: nieuw Postillion Hotel Amsterdam
Postillion Hotels biedt de zakelijke reiziger graag een totaalconcept aan: Meet, Work, Stay. En dat betekent ook een comfortabele hotelkamer met de nodige luxe. Pal aan de overkant van het Convention Centre is gestart met de bouw van een slanke, bijna 70 meter hoge toren naar ontwerp van het gerenommeerde Amsterdamse architectenbureau Concrete. In 2018 opent dit viersterren Postillion Hotel haar deuren en kunnen gasten tot rust komen in een van de 256 moderne kamers. Ook komt er een sfeervol restaurant, een bar, gym, vergaderruimte, parkeergarage en een goed geoutilleerd businesspoint met flexibele werkplekken voor korte werksessies en constructieve meetings. 
 

Neem contact op met Postillion Convention Centre Amsterdam

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Postillion Convention Centre Amsterdam zal z.s.m. contact met u opnemen.