Expo HaarlemmermeerExpo Haarlemmermeer
Back Back Locaties

Expo Haarlemmermeer

 • Stelling 1
  2141 SB Vijfhuizen

  Tel: 088 9000 350

 • Expo Haarlemmermeer

In het kort

 • Groene oase middenin de Randstad, nabij Schiphol-Airport
 • Ruim 24.000m2 geheel naar wens in te vullen
 • 1 auditorium, 1 foyer, 4 flexibel te koppelen hallen en een prachtig outdoor terrein
 • Een eventlocatie bij volledig van glas met unieke lichtinval
 • Ruim 3.600 parkeerplaatsen

Ga naar de website

Multifunctioneel groen midden in de Randstad.

Expo Haarlemmermeer kan met recht als een multifunctionele locatie worden bestempeld: er zijn 4 verschillende hallen, er is een auditorium, verschillende ruimtes die eenvoudig te koppelen zijn en net zo makkelijk in kleinere ruimtes te verdelen. Ook is er een groot outdoor terrein van ruim 21.000 vierkante meter. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij schiphol Amsterdam en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 vierkante meter geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Door de glazen wanden en het unieke lichtdoorlatende zonnepanelen dak lijkt ieder binnen evenement buiten plaats te vinden. 

Unieke uitstraling
De onverwachte rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Het verrassend groene karakter van de locatie kent daarnaast een noemenswaardig aspect: op het dak van Expo Haarlemmermeer ligt maar liefst 26.000 vierkante meter zonnepanelen.

Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval en de industriele look aan elk evenement iets bijzonders toe.

Prima bereikbaar
Door de ligging vlakbij Schiphol is de even karakteristieke als duurzame uit glas opgetrokken locatie prima bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Expo Haarlemmermeer biedt bezoekers dankzij de grote openheid en beleving van de natuur een ongeëvenaarde ervaring.


 • Voorkant pand Expo Haarlemmermeer
  Voorkant pand Expo Haarlemmermeer
 • Foyer Expo Haarlemmermeer
  Foyer Expo Haarlemmermeer
 • Beurs opstelling Expo Haarlemmermeer
  Beurs opstelling Expo Haarlemmermeer
 • Presentatie opstelling Expo Haarlemmermeer
  Presentatie opstelling Expo Haarlemmermeer
 • Diner opstelling Expo Haarlemmermeer
  Diner opstelling Expo Haarlemmermeer
 • Beurs bij Expo Haarlemmermeer
  Beurs bij Expo Haarlemmermeer
 • Auditorium Expo Haarlemmermeer
  Auditorium Expo bij Haarlemmermeer
 • Expo ruimte bij Expo Haarlemmermeer
  Expo ruimte bij Expo Haarlemmermeer

Extra kwaliteit voor ieder evenement

De medewerkers van Expo Haarlemmermeer leveren met hun ervaring en specialisme een belangrijke bijdrage aan uw event. Vanaf de voorbereiding tot en met de afbouw heeft u te maken met één vast contactpersoon. Hierdoor blijven de lijnen kort en de betrokkenheid met uw evenement hoog. Zijn er vlak voor uw evenement nog zaken die wijzigen? Dan is het fijn om te werken met mensen die flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Daarnaast heeft Expo Haarlemmemeer een eigen horeca label: t'Genot. 't Genot biedt voor al uw gasten een op maat gemaakt assortiment aan hapjes en drankjes. Complete buffetten, snelle snacks of een vier gangen menu 't Genot is uw culinaire oplossing. Een team van culinaire experts staat voor u klaar en gaan graag met u in gesprek om een menu samen op te stellen dat bij uw evenement past.

U ontvangt niet alleen de sleutel van de accommodatie, maar Expo Haarlemmermeer levert ook diverse extra diensten. Zoals elektra, water aansluitingen, maar ook parkeerbegeleiding en EHBO'ers. Door de uniforme aanpak en de samenwerking met innovatieve en professionele partners worden evenementen een gegarandeerd succes bij Expo Haarlemmermeer. 

Kijk voor meer informatie op de website van Expo Haarlemmermeer, wedden dat u dan ook naar Expo Haarlemmermeer wilt?

Neem contact op met Expo Haarlemmermeer

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Expo Haarlemmermeer zal z.s.m. contact met u opnemen.