De Eusebius Arnhem De Eusebius Arnhem
Back Back Locaties

De Eusebius Arnhem

  • Kerkplein 1
    6811 EB Arnhem

    Tel: 026 443 5068

  • De Eusebius Arnhem

In het kort

  • Gelegen in het centrum van Arnhem
  • Parkeergelegenheid en OV op loopafstand
  • Unieke Grandeur!
  • Diverse zalen - van 20 tot maximaal 1.200 gasten

Ga naar de website

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een evenement?
De Eusebius is met zijn pracht en praal en rijke geschiedenis de meest iconische locatie in het centrum van Arnhem. Elke zaal heeft een eigen aangezicht en een bijzondere sfeer. De grootse Kerkzaal met hoge plafonds, de kleinschalige Raadskapel met prachtige glas-in-loodramen. Dan zijn er nog de Belvédère op 73 meter hoogte met het zicht op Arnhem en de glazen balkons. Een combinatie van zalen is mogelijk en er is ruimte voor minimaal 20 tot maximaal 1.200 personen. De Eusebius is een unieke locatie voor het organiseren van uiteenlopende evenementen, exclusieve diners en bijeenkomsten.

FEEST
De Eusebius is een unieke locatie voor elk feest. Het kan groots in de indrukwekkende Kerkzaal, met kleiner gezelschap feestelijk hoog in de toren of meer klassiek in de ridderlijke Raadskapel. Laat ons meedenken over een onvergetelijke dag of avond! Wel eens gedacht aan een culinaire- of bierproeverij? Een escaperoom voor 10 tot 500 personen? Een kerstmarkt waar collega’s zelf hun kerstpakket samenstellen? Wij hebben jarenlange ervaring met de beste leveranciers. Het feest kan beginnen!

VERGADEREN
De Raadskapel: een verborgen parel in de Eusebius! 
Dankzij de torenhoge glas-in-loodramen en historische ornamenten keer je terug naar de tijd van ridders en kastelen. Een bijzonder sfeervolle locatie om te vergaderen. Maak het extra aangenaam met een overheerlijke lunch en onvergetelijk door te kiezen uit één van onze aanvullende arrangementen.

Neem contact op met De Eusebius Arnhem

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van De Eusebius Arnhem zal z.s.m. contact met u opnemen.