Noorwegen - Check-in PRNoorwegen - Check-in PR
Back Back Incentives

Noorwegen - Check-in PR

 • Anthony Fokkerweg 61
  1059 CP Amsterdam

  Tel: 0172-618 794

 • Visit Norway

In het kort

 • Indrukwekkende natuur
 • Geschikt voor grote en kleine groepen
 • Veel meeting & congress faciliteiten
 • Dagelijks meerdere directe vluchten
 • Overal wordt Engels gesproken

Ga naar de website

Steeds meer MICE professionals ontdekken Noorwegen als avontuurlijke incentive bestemming. Het bruisende, moderne Oslo staat bijvoorbeeld al langer bekend als inspirerende stad voor het organiseren van congressen of evenementen, maar ook buiten de stad - langs de kust en in het hoge noorden - zijn indrukwekkende plaatsen en natuurgebieden te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan het historische Bergen, de prachtige fjorden, of de eindeloze witte vlaktes richting de Noordpool. Het perfecte decor voor een culturele, culinaire of actieve incentivereis.

‘Friluftsliv’
Ruige fjorden, torenhoge watervallen, dichte bossen en weidse sneeuwvlaktes. De Noorse natuur is werkelijk adembenemend. Zowel in de winter als in de zomer is het mogelijk op verschillende manieren van het landschap te genieten. Ga in de wintermaanden op expeditie met een hondenslee, maak een sneeuwschoenwandeling over een gletsjer of ga met een sneeuwscooter op jacht naar het Noorderlicht. In de zomer ontdek je de andere kant van het Noorse ‘Friluftsliv’; het leven in de buitenlucht. Dan kun je heerlijk fietsen door de laaglanden, kajakken en raften tussen de fjorden en wandelen in de bergen. Ontspanning door inspanning is de perfecte insteek voor een evenement in Noorwegen.

Bestemmingen
In Oslo, de hoofdstad van Noorwegen, heeft een bruisend centrum en biedt vele mogelijkheden voor (grootse) zakelijke evenementen. Naast een uitgebreid cultureel aanbod, beschikt de stad ook over prachtige architectuur, vele restaurants en een divers aanbod aan groepsactiviteiten. Bergen, gelegen in de fjorden aan de westkust, is kleinschaliger en bekend van schilderachtige plaatjes van het oude centrum, Bryggen, dat tot UNESCO werelderfgoed is uitgeroepen. In deze stad vind je historie, cultuur en vele activiteiten en excursies op het water. Wie het Noorderlicht wil zien of ijsberen wil spotten, moet naar het hoge Noorden. In Tromsø, dat binnen de poolcirkel ligt, wordt het zomers niet donker en 's winters bijna niet licht. Een bijzondere bestemming, waar je Sami kunt ontmoeten, sledehondentochten kunt maken en - met een beetje geluk - het Noorderlicht kunt zien. Vanaf Tromsø vlieg je in anderhalf uur naar Svalbard (Spitsbergen). Deze eilandengroep wordt al jaren bewoond door wetenschappers en is tevens de perfecte plek voor poolexpedities. Verken deze bijzondere locatie per paard, sneeuwscooter, hondenslee, op ski's of met sneeuwschoenen. Wie weet sta je oog in oog met een ijsbeer.

 • Visit Norway
  ©Visit Norway
 • Visit Norway
  Oslo ©Visit Norway
 • Svalbard, Noorwegen
  Svalbard ©Visit Norway
 • Yurt, Noorwegen
  Yurt ©Visit Norway
 • Grieghallen, Bergen, Noorwegen
  Grieghallen, Bergen ©Visit Norway
 • Lofoten, Noorwegen
  Lofoten ©Visit Norway
 • Tromsø, Noorwegen
  Tromsø ©Visit Norway
 • Fjorden, Noorwegen
  Fjorden ©Visit Norway
 • Noorderlicht, Tromsø, Noorwegen
  Noorderlicht boven Tromsø
 • Rib boat, Bergen
  Bergen ©Visit Norway

Bereikbaarheid
Dagelijks gaan er 8 directe vluchten van Amsterdam naar Oslo (1.35 uur), en 4 directe vluchten naar Bergen (1.35 uur). Tromsø en andere bestemmingen binnen Noorwegen zijn bereikbaar met binnenlandse vluchten. Vanaf 2020 zal SAS ook één keer per week directe vluchten aanbieden van Brussel naar Tromsø (3.25 uur). 

ME locaties & accommodaties
Noorwegen is goed berekend op zakelijke evenementen en grote groepen. Zelfs in de kleinere steden, en in de noordelijkste regio's, vind je verschillende bijzondere evenementenlocaties en moderne hotels en resorts die voldoende capaciteit hebben voor veel gasten. Kleinere groepen kunnen overnachten in boutique hotels, hutten middenin de natuur of zelfs in een iglo. Zo is er voor elke gelegenheid een passend concept. 

Meer weten over de mogelijkheden van Noorwegen voor uw evenementen?
Aarzel niet en neem contact met ons op via de contactgegevens bovenaan deze pagina. We maken graag een afspraak om uw projecten te bespreken. 

Neem contact op met Noorwegen - Check-in PR

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Noorwegen - Check-in PR zal z.s.m. contact met u opnemen.