DGS reizenDGS reizen
Back Back Incentives

DGS reizen

 • Komkleiland 27
  6666 ME Heteren

  Tel: 0488 474486

 • DGS reizen

In het kort

 • Wij denken out-of-the-box
 • Complete, verrassende programma's
 • No nonsense
 • Persoonlijke benadering
 • Open en eerlijke communicatie

Ga naar de website

U (event manager, bedrijfseigenaar, officemanager, medewerker, lid van de personeelsvereniging of "gewoon" iemand die met een groep op reis wilt) bent gevraagd of van plan om een groepsreis te organiseren. Maar waar moet u beginnen? Wij van DGS reizen zijn een specialist in het organiseren van groepsreizen voor besloten groepen. Een jonge, creatieve en frisse touroperator met ruime ervaring in de organisatie van maatwerk reizen. U kunt bij ons terecht voor een incentive reis, een beloningsreis, jubileumreis of zakenreis maar ook voor een dagtocht of een jaarlijks uitje. Houdt u net als wij van no-nonsense, professionaliteit en humor? En vindt u een persoonlijke benadering belangrijk en hecht u waarde aan eerlijke en open communicatie? Dan zijn wij hopelijk een match. 

Een goede klik is de basis voor uw perfect georganiseerde reis. U kent uw groep; collega's, werknemers, vrienden of familie als geen ander. Want tenslotte organiseert u de groep en wij creëren de reis!

Tot snel en wie weet bezorgen wij uw groep binnenkort wel 'a new point of view'.

 • Catamaran trip in Valencia, Barcelona, Lissabon of in Kroatië?
  Catamaran trip in Valencia, Barcelona, Lissabon of in Kroatië?
 • Kamelentocht in Marokko
  Kamelentocht in Marokko
 • Sneeuwscooteren in Finland
  Sneeuwscooteren in Finland
 • Kampvuur in de woestijn van Marrakech of Dubai
  Kampvuur in de woestijn van Marrakech of Dubai
 • Beautiful IJsland! Once in a lifetime experience!
  Beautiful IJsland! Once in a lifetime experience!
 • Jeep safari in de Schotse highlands, Ardennen of Ierland
  Jeep safari in de Schotse highlands, Ardennen of Ierland
 • Tuk tuk race Lissabon
  Tuk tuk race in Lissabon

Wat zijn nu eigenlijk incentives of wat is nu eigenlijk een incentive? Zelfs binnen bedrijven en mensen die werkzaam zijn binnen de MICE (MEETINGS, INCENTIVES, CONVENTIONS en EXHIBITIONS) industrie heerst er soms onduidelijkheid. De scheidingslijn tussen groepsreizen en incentives is namelijk vrij dun en het is maar net welk label je er als bedrijf zelf op plakt. "Welke naam wilt u zelf aan het beestje geven?", zullen wij maar zeggen! 

Als wij kijken naar de betekenis van het woord incentive in de management begrippenlijst (bron: Ensie.nl) dan zien wij het volgende: een object, dienst, beloning of iets dergelijks die men iemand in het vooruitzicht stelt, indien hij een gewenst of bepaald gedrag gaat vertonen. De incentive dient tot opwekking van bepaald gedrag.

Zoals eerder aangegeven zijn wij een no-nonsense organisatie en houden wij er niet zo van om overal een label op te plakken. 'What you see, is what you get' en 'doe maar normaal dan doe je al gek genoeg' zijn uitspraken die zeker van toepassing zijn op onze missie (visie?!). 

Maar als wij terugkomen op de officiële betekenis van een incentive, de zogeheten beloningsreis, dan zijn wij daar meer dan genoeg in thuis. Net dat stapje extra zetten is wat wij leuk vinden. Waar moet u dan aan denken? Nou dat kan echt van alles zijn.

Van een luchthaventransfer per arreslee of Trabant maar ook een overnachting in het 1001-nacht thema in de woestijn van Dubai of Marokko tot aan een pillowgift in het hotel en een persoonlijk souveniertje bij vertrek. 

Dus wilt u uw personeel belonen en een zogeheten 'incentive' gaan organiseren dan zijn wij graag uw partner in crime! Graag komen wij bij u langs voor een oriënterend gesprek en wie weet staan wij binnenkort wel samen in de magische sneeuw van Lapland of dobberen wij op een catamaran ergens in de Middellandse Zee. 

Logic brings your from A to B, imagination brings you everywhere - Albert Einstein 

Neem contact op met DGS reizen

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van DGS reizen zal z.s.m. contact met u opnemen.