ALBA SpecialsALBA Specials
Back Back Bedrijfskleding

ALBA Specials

  • Sloterweg 23
  • ALBA Specials

Ga naar de website

Wij zijn ALBA Specials, jouw conceptmatige leverancier van bedrijfskleding. Wij maken bedrijfskleding op maat, passend bij de uitstraling én de gebruiksmomenten van jouw bedrijf, evenement of project. Zo maken wij kledingconcepten voor grote multinationals met speciaal voor deze bedrijven geproduceerde kleding, mét de bijpassende polo’s en sloven. Evengoed zijn wij ook actief voor het MKB, de hotellerie en eventorganisaties, zoals AV Brothers, Gooiland, Spirit hosting, Bakker Travel.

Langdurige samenwerking
Onze drijfveer is jou te helpen met een onderscheidende en kwalitatieve uitstraling. Om dat te kunnen bereiken bouwen we graag aan een langdurige en vruchtbare samenwerking. Wij vinden die relatie erg belangrijk en starten daarom altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we jouw bedrijf, het imago en de behoeften in kaart kunnen brengen en even eventueel onze ideeën hierop af kunnen stemmen.

ALBA Tailored
Onder de naam ALBA Tailored voeren wij een lijn met maatpakken en op maat gemaakte shirts. We werken hierin samen met topontwerper Bas van Wayenburg, die de kleding speciaal naar jouw wensen ontwerpt. Wij verzorgen het hele vervolgtraject van productie tot uitlevering en doen borduringen en transferdruk in eigen huis, juist om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Daarnaast werken we nauw samen met zeer goede zeefdrukkers, kleermakers en wasserijen.

Korte lijnen en Maatschappelijk Verantwoord
ALBA Specials is een kleine organisatie, wat de lijnen kort en het contact persoonlijk maakt. Toch zijn wij in staat onze klanten het gehele pakket te bieden, omdat wij een netwerk van gespecialiseerde bedrijven om ons heen hebben verzameld. We vinden het belangrijk dat wij samen met hen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom houden we geen voorraad aan en bestellen we samples per klant. Met alle kleding die wij niet meer kunnen gebruiken, steunt ALBA Specials een goed doel in Tanzania. Passend bij deze visie kunnen wij ook biologische en milieuvriendelijke kleding leveren.

 

Neem contact op met ALBA Specials

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van ALBA Specials zal z.s.m. contact met u opnemen.