Servé VerhuurserviceServé Verhuurservice
Back Back Verhuur

Servé Verhuurservice

  • Nieuwe Havenweg 85 A
    1216 BP Hilversum

    Tel: 035 582 5404

  • Servé Verhuurservice

Ga naar de website
Servé Verhuurservice heeft zich ontwikkeld tot dé partner in evenementbenodigdheden.
Veertig werknemers zetten iedere dag hun beste beentje voor om alle materialen kwalitatief te onderhouden en op ieder gewenst tijdstip bij u te bezorgen. Tevens kan Servé de op- en afbouw voor u verzorgen.

Servé is in 1992 opgericht door Jan van Rijswijk.  Hij bezorgde stoelen, tafels en bestek op de juiste plaats en tijd en hielp waar hij kon. Door zijn eerlijkheid, ondernemerschap, bevlogenheid en enthousiasme groeide Servé.
De bevlogenheid van Jan is terug te vinden in iedere medewerker. Servé is, ondanks de groei, persoonlijk gebleven en streeft het hoogste niveau binnen de dienstverlening na. De filosofie van Servé luidt: door samen te werken zal het de gast aan niets ontbreken.

Servé verzorgt uw evenement of feest van begin tot eind. Wij beschikken over een ruim assortiment dat geschikt is voor iedere evenementenlocatie en cateraar.
Servé heeft in het voorjaar van 2012 een nieuwe, duurzame stijl meubels in de markt gezet. Dat is de vijfde meubellijn waarmee een uniek sfeer neergezet kan worden. Verder vindt u bij Servé verschillende servies-, glas- en besteklijnen, een ruime keuze in linnengoed, keukenmaterialen en –apparatuur, tap installaties, tafelaccessoires en serveermaterialen.

Neem contact op met Servé Verhuurservice

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Servé Verhuurservice zal z.s.m. contact met u opnemen.