Party Rent GroupParty Rent Group
Back Back Evenementenverhuur

Party Rent Group

  • Am Busskolk 16-22
    D-46395 Bocholt

    Tel: 020 765 3400

  • Party Rent Group

In het kort

  • Betrouwbaar
  • Creatief
  • Innovatief

Ga naar de website

Uw partner in evenementen verhuur

 Als event organisator heeft u het al druk genoeg en wilt u zich volledig concentreren op het aankomende event. Vertrouw daarom op de expertise van Party Rent op het gebied van event equipment; bij ons weet u dat de zaken geregeld zijn; altijd én overal. We zijn de partner voor het huren van tafels en stoelen en ander materiaal dat benodigd is voor een succesvol evenement. Betrouwbaar, creatief en innovatief! Party Rent is een internationaal opererende en gecertificeerde event-supplier en komt samen met u graag tot de beste oplossing voor ieder event, van compleet event concept tot het huren van de inrichting en aankleding voor uw event. 

Evenement meubilair huren 

Bij Party Rent bent u aan het juiste adres voor het huren van benodigdheden voor evenementen, beurzen, congressen en feesten. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende productgroepen:

 

Dienstverlening en service

Naast het innovatieve productaanbod richten we ons op maximale dienstverlening en service; ontzorgen is wat wij doen. Het Key Account Management garandeert transparante communicatie en maakt heldere afspraken. Verder staan onze CAD-tekenaars, op- en afbouwservice en totale event-logistiek u terzijde om te zorgen voor een succesvolle samenwerking.

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze recente events, beurzen, congressen en themafeesten of neem een kijkje op onze website voor het laatste nieuws en inspiratie. 

Neem contact op met Party Rent Group

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Party Rent Group zal z.s.m. contact met u opnemen.