Back Back Decoraties

BalloonWorld

  • IJweg 1596
    2152 ND Nieuw Vennep

    Tel: 0252 424 283


Ga naar de website
BalloonWorld is specialist in professionele ballondecoraties en spectaculaire openings-acts die applaus oogsten.
 
Vanzelfsprekend met ballonnen maar ook met special effects zoals vuurwerk, confetti, serpentine en bellenblaas effecten. Voor nog meer feestelijk spektakel! Wilt u een kleurrijk en uitbundig evenement of wilt u uw gasten juist chic en stijlvol onthalen? Met professionele ballondecoraties van BalloonWorld creëert u de gewenste sfeer.
 
Het is de ruim 15 jaar ervaring met ballonnen, kleur en vorm waardoor ons team ballonspecialisten de juiste vertaling weet te maken van uw doelstelling naar de juiste ambiance op uw evenement! De opening van uw bedrijfspand, een productintroductie of de onthulling van een nieuw logo is voor u geen dagelijkse kost. En daarom is het juist zo belangrijk dat het een onvergetelijke gebeurtenis wordt, mét een spetterend hoogtepunt. BalloonWorld verzorgd voor u een feestelijke openingshandeling die staat als een huis. Vanzelfsprekend met ballonnen maar ook met special effects zoals vuurwerk, confetti, serpentine en bellenblaas effecten.
 
Reclameballonnen met uw bedrijfslogo zijn altijd een vrolijk en effectief reclamemedium. De ballonnen worden door BalloonWorld bedrukt door middel van kwalitatief hoogstaand zeefdrukwerk in één of meerdere kleuren, op één zijde of rondom bedrukt. Desgewenst geleverd met helium gas.
 
Wilt u meer informatie? kijk dan op onze website of bel (0252) 424283. U ontvangt dan een op maat gesneden voorstel.

Neem contact op met BalloonWorld

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van BalloonWorld zal z.s.m. contact met u opnemen.