Bwefar Rental bvBwefar Rental bv
Back Back Presentatie en techniek

Bwefar Rental bv

  • Simon Stevinweg 16
    8013 NB Zwolle

    Tel: 038 460 1155

  • Bwefar Rental bv

Ga naar de website
Bwefar verzorgt professionele licht-, geluidstechniek en rigging ten behoeve van de meest uiteenlopende evenementen, theatervoorstellingen, televisieopnames, beurzen et cetera. in binnen en buitenland.
 
Wij zijn een bedrijf dat zich in de breedste zin van het woord richt op evenemententechniek waarbij de sfeer bepalend is. Losse verhuur en het uitvoeren van complete technische realisaties met een tijdelijk karakter zijn onze specialiteit. Het denken in oplossingen en zoeken naar mogelijkheden zit ons in het bloed. Wij zijn er trots op dat 95% van onze klanten vaste klanten zijn.
 
Vanuit de visie 'wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet dat ook een ander niet', proberen wij onze eigen denkwijze en werkwijze door te voeren in al onze werkzaamheden. 
 
U kunt bij ons terecht voor de losse verhuur van een enkele lamp of speaker tot en met de volledige uitvoering van uw evenement. Ons netwerk zetten wij samen met u in om uw wensen waarheid te laten worden. Kijk eens rond op onze website of neem contact met ons op voor een afspraak. 
 

Neem contact op met Bwefar Rental bv

Voer hieronder uw informatie in. Een contactpersoon van Bwefar Rental bv zal z.s.m. contact met u opnemen.